Lilensa Hurit 28 haftada gitmiştim 1,200 demişti doktor şimdi 30+1 olduk bel bacak ağrısı uyutmuyor 70 kaldı ocağın başında doğrurursun dedi doktor kendimi hep yorgun hissediyorum ağırlaştım .
Lindam [silindi] evet batmandayım doktorum Kemal coşkun ama bu ay şükran hocaya gitmeyi düşünüyorum 😊
[silindi] Lindam kemal bey çok yoğun her randevu da iki saat bekletiyor çekilmiyor, türkan hocayla alakalı da çok şikayet var ben gitmedim hiç o kadar olumsuz yorum duydum ki :(
Lindam [silindi] Ben post açtım Öner’iniz var mı Batman’daki doktorlarla ilgili şükran hoca dedi herkes o yüzden denemek istedim. Senin doktorun kim canım
[silindi] Lindam ben çok gezdim en son Tahir beyde karar kıldık ilgili birisi İki yıl olcak geleli sağlıkta arkadaşım var gelen şikayetlere göre birazda değerlendirdim tabi bilemem içine sinen biri olması önemli olan
[silindi] Lindam yaşamda canım ben önce bayan aradım ama normal doğuma zaten dr girmiyor bayanda olsa ebeler yaptırıyor o yüzden Tahir beye devam ediyorum inş bir sıkıntı çıkmaz
[silindi] Lindam hmm bilmiyorum o kadarını allah iyi insanlarla karşılaştırsın kolay geçer inş hepimizin ki
Gamzee11 Hurit 38+4 son 11 gün kaldı ve zaman hiçbir şekilde geçmiyor hamileliğim çok rahattı çok keyifliydi bu zamana kadar çok çabuk geçti ama şu son günler geçmiyor en son pazartesi günü gitmiştim 3200 kilosu kızımın 😇😍