NURADA 29+3 olduk bizde kızlar ama benim gebelik sekerim oldugu icin biraz zor geciyor iple cekiyorum 🤲 asiri stres yapiyorum bu durumh ama yapcak bisi yok Sag salim gelsinler insAllah Allahımin izniyle❤🤲😘😍
DnzNhr Hurit ayyy sorma 🙈 heyecan dorukta 🥰 birde isim işini çözsek iyi olacak ilk kızım Nehir bu 2.de kız bi karar veremedik😬
Aras09 Hurit son 60 gün 👶🏻 Haftaya kontrolümüz var henüz bilgimiz yok kilo boy hakkında herseyımız hemen hemen tamam sadece çantaya koymak kaldı 🤰🏻
Lindam [silindi] evet batmandayım doktorum Kemal coşkun ama bu ay şükran hocaya gitmeyi düşünüyorum 😊
Ogullarimveben Son 67 gün ama sezeryan olacağı için erken olacak 🙈 en son 28 haftalıkken gittim 1290 Gr ve 37,5 cm çıkmıştı 😍🙏 şuan 30+3 iki hafta sonra gdiicem merakla bekliyorum ❤️
Glybskl Hurit son 63 gün var benimde Doğuma bacak ağrılarım çok yorulduğumda oluyor en son 1 buçuk ay önce çağırdı doktorum 950 gramdı oğluş ❤️ Doğum izinine çıkacağım için geç randevu verdi 1 hafta sonra göreceğim inşallah ama çok büyüdü bir anda 😊