Caglaak Mhtp93 ilk gece değil ama birinci ayımızı tamamlamadan hamile kaldım 23ocak evlendik kasimda oğlumuzu kucagimiza alacağız inşallah
ponciklerin_annesi Mhtp93 Ben canim 3 haftalik Evli 5 haftalik hamileydim kizima 😊😊 Simdi Ikinci bebegime haileyim 🥰
Sinemmdru ponciklerin_annesi allah bağışlasın öncelikle ayıptır sorması 3 haftalık evli 5 haftalık hamiş nasıl olunuyor 🙈
Deryactn_ Bende 4 aylık evliyim istiyorum ama halen gelmiyor her ay geçıkıyor sizdede oldum gecikmeler diğer ay 9 gün gecikti adet oldim
Ay_se1334 20182019 oh ne güzel işte rabbim arattırmasın isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım 😘🐣
ponciklerin_annesi Sinemmdru Son adet tarihine gore canim Iliskiye girdigin gun den saymiyor doktorlar
Elif42 Mhtp93 bende oyleydim 3 sene önce ama düşük yapmıştım kavgalardan ve üzüntüden kürtaj yapıldı gözlerim doldu yine😔😔
Asd92 Mhtp93 Hayırlı olsun canım. Yakın arkadaşlarından biri de evliliğinin ilk haftası hamile kalmıştı. Ama o psikolojik olarak hazır değildi bu yüzden zor bir hamilelik geçirdi. Senin en başından isteyip olumlu sonuçlanması güzel. Sağlıkla kucağına al inş😊
Aseldurupp Mhtp93 bende evlendim dugun günü adettim adetim bitti sonra bidaha adet olmadım rahatsizlandim Ka. Testi yaptı doktor hamileymisim 1 ay sonra hamile kalmışım♥️♥️🤗🤗
nursiracc Mhtp93 1 aylık evliyken hamile kalmıştım 16 haftalıkken kalbi durdu kaybettim,3 ay sonra hamile kaldım oğlum oldu şuan 1 yaşında,şimdi 31haftalık hamileyim kızım olucak inşallah 🤗darısı size de olur umarım ♥️
Mhtp93 nursiracc allah bağışlasın canım. Doğumada pek bişey kalmamış sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 😍🧿
Asu20 Mhtp93 maşallah ne kadar guzel. Allah sag salim kucagına aldırdın insallah🙏 ben 5 yıl sonra kavustum. Çok zor bir surectı