Mhtp93 Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve hemen bi bebeğim olsun istiyordum evlendiğim gece hamile kalmışım rabbime şükür 1 hafta önce öğrendim acaba benim gibi hemen hamile kalan kimler vaarr 🤗🥰🧿
ZehraAlbayrak Mhtp93 annem😀 kasimda evlenmisler agustosta dogmusum. Bu dedigim 39 sene onceydi tabi😀 sorunca keske bikac sene sonra olsaydin diyo 😂
Deletedmom0810 Mhtp93 beeeen 🥰 ve evlenip gezicem 5 yıl çocuk yapmıycam dedim, ilk gün hamile kalan arkadaşlarımla baya dalga geçiyordum 😅 İşte büyük konuşmayacaksın 😂 şu an 10+6 hamileyim 😂
Ummugulsum_44 Mhtp93 bende haziran sonunda evlendim son adetim 5 Ağustos 😍 bizde istedik ister istemez oldu şükürler olsun şimdi 9. Haftamıza girdik ♥️
Mhtp93 Deryactn_ amiinn canım isteyen bekleyen herkese rabbim nasip etsin bütün hamilelere de kolaylıkla doğum yapıp kucağına almayı nasip etsin
20182019 Mhtp93 ben kaldm ama kimyasl oldu dger ay hamistim kizim oldu sukur smdi oglma hamileym esim diyr ustune ceket atsam hemen hamile kalyn😄🤭
Ay_se1334 20182019 oh ne güzel işte rabbim arattırmasın isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım 😘🐣