• Gebelik
  • Cinsiyet Tahmini Yapabilecekler😊

Deletedmom2224 benimkini bildi ama 😌 gayet iyi bakıyor ve anlıyor net görüntü atmamışsanız veya haftası uygun değilse yanılması mümkün ..
    Felipe en az iki tane farklı hafta resmi attım göremediyse haftası küçük yada göremedim diyebilirdi cinsiyet söylemek yerine 😊 ama sıkıntı yok ne para alıyor ne pul kadına bisey diyecek halim yok ama benimkini bilemedi 😊
      Deletedmom2224 bilememiş olmasına sevindimm inandırıcılığı yok zaten bende attım banada erkek dedi ama içimde hep kızımm olacakmış gibi tabi öncelikle sağlııık🤗
        bs_brk ay valla insan ne hissediyorsa o oluyor 😊 ben iki bebeğimde de erkek olacağıni hissettim başından beri. Bu bebeğimde her belirti her teori kızı gösteriyordu ama yine de inanmıyordum hissim doğru çıktı 😊 Rabbım size de gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻 💕
          bs_brk eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah gerisi önemli değil Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
          Bayrakoglu69 evet benimki cep gibi duruyor kesesi 🤭😍 banada %90 kız dedi hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🥰🥰
          ayse1609 senin kesende yuvarlak kız diye düşünüyorum çünkü benim kesem büyük fasulye gibi ve erkek 😇
            Resim nasıl atıyoruz kızlae yapamadım ben bizde 9 haftalığiz atcaktim size🌼🤰🏻
              Dilekbebek attığımız linke tıklayın açılan sayfada sağ üst köşede 3 çizgi var ona basın resim yükle yazıyor zaten oradan devam edin