Ayse_ONAL68 Kizlar ankarada yasiyorum detayli ultrasonu kacinci haftada hangi hastanelerse yaptırdınız? Ücretleriyle paylasirsaniz sevinirim. Devlete gidenler de bilgi verebilirler mi ne kadar sürede tamamlandı bu işlem
Zeynepdefne23 Ayse_ONAL68 sincan başak tip merkezinde yaptırdım 22 haftalikken, 150 tl ucret odedim. Gayet memnun kaldim renkli foto ve rapor verdiler. 40 dk ya yakin bakildi
Fatmacbc1997 Ayse_ONAL68 20 haftalikken etlikte yaptırdım normalde sami ulusa gidiyorum ama oraya yonlerdirid
filiz08 Ayse_ONAL68 18 ve 24 hafta aralığında yapılıyor dediler.Ünüversite hastanesi de yaptırdım(araştırma)...86 tl ödedim ve 20 dakka falan sürdü
Sbl_U 20+5 de doktor Sinan tan a yaptırdım canım çok iyi Bi doktor en ince ayrıntısına kadar baktı ücret 350 lira özel klinik
Ayse_ONAL68 Sbl_U canım ben de sinan beyden randevu aldım. InsaAllah memnun kalırım. 350 tl dediler. 19+4 günlük olacak o zaman sence 20. Haftayı bekleyim mi
Zeynepdefne23 SeydaaYlmz ilk başta tek aldi 10 dk snra eşimi cagirdilar, eşi aliyorlar yani beraber gorebiliyorsunuz
SeydaaYlmz Zeynepdefne23 anladım teşekkür ederim hemen randevu veriyorlar mı peki yoksa 2 3 hafta önceden mi aramak lazım
Zeynepdefne23 SeydaaYlmz rica ederim canim, kac haftaliksin? Randevu arayip alabilirsin, haftaya yapacaksan simdi de arayablrsin, ara orayi snra 147 yi tuşla direk baglan ayrintli ultrason de yardmci olurlar, sabah 10da birde saat 11 oldugunu soylemislerdi bana
SeydaaYlmz Zeynepdefne23 18 haftalığım şu an 21 yada 22 de gitmeyi düşünüyorum bende daha erken gibi çünkü 😊 çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🤗
Zeynepdefne23 SeydaaYlmz aynen hem biraz daha gelişsin en mantiklisi, bnde 22de gittim zaten 22ye kadr aliyorlar cnm
Ayse_ONAL68 SeydaaYlmz canım 20 ila 21. Haftalarda önermiyormuş. Geç kalma. Ben de bugün doktora gittim böbreğinin birisinde genişleme varmış 😣 beni bu hafta yönlendirdi ama ben biraz bekleyeceğim şuanda 17+5 im.
Sbl_U Ayse_ONAL68 yok canım zaten 19.cu haftada da bakılıyor diye biliyorum hayırlı haberler al inşallah 💗💗