Kullanicianne Esraannee bursadayim bende bugun sordum ama oyle bisey yok dedil34 saat kac olursa oleun doğumun basladiysa doktorunu ariyoruz geliyolar ve dogum uvreti nekadar anlastiysak odur ustune ekleme falaj yapılmaz dedilrr🙏😊
Baloglum93 Bence saçma değil o doktorlarinda bı özel hayatı var kendinizi köyün onun yerine gecenin bı yarisi iş yerinden arayıp cagirsalar ve gitmek zorundasiniz eşiniz cocuklariniz var belki o an kendi ailenizde bı sıkıntı var herşeyi bırakıp gecenin bı saati yollara dusuyosunuz bence hakları Allah doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin hepsi işlerini en iyi şekilde yapabilsin bize bilgili doktorlar tecrübelk doktorlar lazım canımızı bebeğimizi emanet ediyoruz 400 500 TL aliyolar çok bı para degil vermek istemeyen zaten her hastanede gece nöbetci doktor oluyo onda doğum yapar bu kadar basit
Zeydo Esraannee doktorun da bir ailesi özel hayatı var mesai dışı saatte gelince fark ücret almak hakkı bence, nasıl ki çalışan insanlar mesaiye kaldığında ek ücret alıyorsa doktorda almalı. Fark ücret vermek isremiyorsan nöbetçi doktora mecbur 🙄🙄
HasanMutlu Mesai saatleri dışında ek ücret almak mantıklı geliyor banada sonuçta onunda özel hayatı var doğum saati olmuyor onada biz birsey yapamayız ama ne olursa olsun gelmeli bence ya. Durumu izah edip anlatmak lazım doktorla
mantik_0 Koru doktorları da alıyor mu merak ettim simdi. Hiç bunu duşunmemiştim yarın arayıp öğreneceğim paket aldığım birimi.