Melek36 Esraannee benim gittiğim hastane extra ücret almıyor. Doktorum hangi saatte olursa olsun gelecek doğuma
Esrkdm Bursa medicanada böyle birşey yok canım sormuştum doktor geliyor çünkü nöbetçi kadın doğumcu yok
Yavuzum1202 Esraannee öyle sacmalık mı olur benim Doğuma doktor 19.30 da geldi 22.30 da Doğumdan çıktık hiç öyle bır talebi olmadı giderken bile Açılman ilerlediği gibi beni arıcaklar saat kaç olursa olsun yanında olucam dedi
UcanHamile Acibademde doğum yaptim, her doğuma istisnasiz hastanin kendi doktoru giriyor saat kac olursa olsun doktorunuz geliyor ve ek ucret yok
kaan Esraannee normal Doğumda ücretli diye biliyorum ben özel hastaneye gidiyorum. Sezeryan zaten ücretli
Anne6161amine Esraannee evet ekstra alıyo sF hastanesinde Bahçelievler de benm doktor ekstra 450 ya da 500 e geliyo
Deletedmom099 Esraannee benim doktorum almıyor sorduğumda devamlı gelen kontrolleri aksatmayan hastamdan öyle bi para almam ben geliyorum evimden saat kaç olursa olsun dedi
Uykucukus Deletedmom099 ben Türkiye Hastanesine gidiyorum benimde doktorum ek ücret istemiyor biz bu konuyu merak edip eşimle sormuştuk gece saat kaç olursa olsun dogum anında ben gelicem demişti doktorumuz