PembeKoala allahım bende bi an önce kavuşsam o kadar hareketli ki anasına çekmiş hiç yerinde durmuyo geceleri uyku uyumuyoruz hep hareketliyiz
PembeKoala

PembeKoala alllah analı babalı büyütsün canm bnde 6 aylık hamileyım yaşımda 20 nasıl olucak bilmiyorum allah bizim durumdakilere yardımcı olsun inşallah 🙏🙏
NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
PembeKoala Allah analı babalı büyütsün size de geçmiş olsun öncelikle. Erken gelmesine ve kilosu çok olmamasına rağmen neden bu kadar dikişiniz oldu acaba bebeğin pozisyonuyla mı ilgiliydi doktorunuz ne dedi acaba konuyla ilgili?
    PembeKoala gözünaydın canım Rabbim anali babalı büyütsün inşallah 🤲🥰 merak ettiğim birşey var madem açılmanız tam olmuş niye çok dikiş atıldı birde kaç dikiş atıldı doğum sonrası sizi çok zorladı mı 🤔
      Ps15 çatım dardı o yüzden iç kısımda baya yırtılma oldu bide benim ıkınmamla geliyordu ama kordon dolanınca müdahale ettiler ittirdiler karnımdan oda biraz zorladı çatı muayenesi yapabilseydi önceden zaten sezeryana alırdım dedi ama açıklık tam olduğu için o an sezeryana da alamadı
      mutluuannee çatım dardı o yüzden iç kısımda baya yırtılma oldu bide benim ıkınmamla geliyordu ama kordon dolanınca müdahale ettiler ittirdiler karnımdan oda biraz zorladı çatı muayenesi yapabilseydi önceden zaten sezeryana alırdım dedi ama açıklık tam olduğu için o an sezeryana da alamadı,şuan 2, gün biraz zorluyor evet ama herkes bir haftaya geçeceğini söylüyor inş öyle olur