Boncuk23 Misskokulumm ben de bu farkı merak ediyorum bilgi sahibi olan arkadşalar varsa faydalanmak isterim
Semra0505 Hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ay bende yazabilecek mıyım doğum hikayemi 39+1 olduk tık yok daha
Burcumcum Misskokulumm iğnenin yapıldığı omur açıklığı farklı oluyor diye biliyorum Google amcaya sorun orda daha detaylı bulursunuz😂 yanlış bilgi vermek istemem ama spinal daha iyi diye duymuştum onu da belirteyim 😉
kevserk Seliin Rabbim uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar nasip etsin bebeginizle size ♥️ masallah 😊
Ozlemfehmi Seliin allah size ailenize saglik ve uzun omurler versin ins. Tavsiyeleriniz cok Guzel tsk ederm 🙏🙏🙏
Aysecim Seliin ne güzel yazmışssın emegine sağlık rabbim sağlıklı güzel günler görmenizi de nasip etsin hep🤗
Miramm2601 Aysegulll94 neden suniyle başlatmayı denemiyorlar normal istiyorsan sen mi istemedin yoksa önermediler mi
Aysegulll94 Miramm2601 suniyi istedim ama doktorum istemedi tanıdık doktorum abim gibidr. Tavsıye etmiyorum duydugun kadar basit değil dedi ve suniyle doğan bebeklerin çocugunu sağlık problemleri çıkıyormuş oyle soyledi
Miramm2601 Aysegulll94 yaa 😞😞bende Perşembe suni alacam dayanamasam epidural düşünüyorum da korktum şimdi biraz 😞
kadirelif Seliin amin canm ecmain allah analı babalı buyutsün kuzum allah hepimizin yardımcısı olsun çünkü gerçekten çok zor🤕
Aysegulll94 Miramm2601 yaaa kusura bakma korkuttugum için senın doktorun önermişse sıkıntı olmaz inşallah ya korkma Hayırlısıyla doğur 🙏
Miramm2601 Aysegulll94 ben istedim o da tamam dedi iyi veya kötü demedi sadece denemeden bilemeyiz dedi ama çok kararsızım bilmiyorum direk sezeryan mı istesem yoksa illa sancı mı çeksem
Elina Seliin gözünüz aydın eşinizden bahsetmemişsiniz doğum sürecinizde eşiniz yanında değil miydi ? Ameliyata tek başına mı girdiniz ?? Darısı bana 🍼