Birnehirbirdeniz Cananemre benmde perşembe ben bugun biraz.yürüdüm markete falan gttm geldim belim kopcak sanki 😣😣
Cananemre Birnehirbirdeniz herseyimiz aynı maşallah 😉 bende bgn yavaş yavaş temizlik yaptım yatamiyorum sürekli daha çok ağrım oluyor yatınca
Milimolo Cananemre bende magnezyum kullanıyordum fakat doktorum artık içmemelisim kasılmaları engeller normal doğum istiyorsan kasılmalar olmadığından sıkıntı olur dedi
Cananemre Benimde normal doğum. Olcak gidisat o yönde tabi bilemem son dk nolur ama benim.benim.doktorym onu doğumdan sonrada kullancaksin dedi ben günde 2 tane alıyorum ostecare çok iyi geliyor
Milimolo Cananemre bende kullanıyordum doktorum bıraktırdı artık kasılman lazım prova gibi olacak bu kasılmalar dedi
Birnehirbirdeniz Cananemre valla ayniyim bugün sağlık ocağına gttm kan vermstm kan değerlerm geçen aya göre düşük cikms moralim.bozuldu o kadar kan ilacı içiyorum boşa magnezyumu da bırakmami soledi kasılmalari engelliyorms 😕😕😕
vildanmert Handeee7997 inşallah 😑 bide iki gündür normal akıntının yanında su gibi bişey geliyo onu da anlamadım takip ediyorum ama az az oluyo 😑 kontrolüm yarın ama bi yandan da endiseleniyo insan acemi olunca 😏
handeliz Elyesa bende 35 2 gunluk hamileyim bende cok skur agri yok smdilik uyku dha cok oluyo calisiyorum iste uyukluyorum 😆
Cananemre Birnehirbirdeniz bende kan ilaci içiyorum benim.perşembe günü belli olur artık bakalım ne dice doktor
Birnehirbirdeniz Cananemre sağlık ocaginda hiç kan tahlili yapmadın mi cnm ben düzenli son 3 ay boyunca sürekli kan verdm
Cananemre Birnehirbirdeniz ben sağlık ocağında yapmadım her kontrole gittiğimde doktor yapıyor bana canım
Birnehirbirdeniz Cananemre anladm cnm benm sağlık ocaginda doktor yapıyor hastanede ayrı yapıyorlar azcık bi kanımız var onu da her ay 3 tüp 5 tüp aliolar 😀