Cananemre vildanmert aynen cnm osterca kullanmadigimda agrilardan duramiyorum hamileligim başından beri kullandım onu hala devam ediyorum 😉
Elyesa 35+3 günlük hamileyim bebeğim Doğum pozisyonunda belim ağrıyor hareketleri eskisi gibi güçlü ve sık değil sizde böyle oldu mu 😔
Cananemre Elyesa ben 36+3 deyim. Çok hareketli dünden beri hiç durmuyor o yüzden sancı ve ağrı yapıyor ama sizde endiselenmeyin çünkü çok hareket etmeyebilir dedi.doktor çünkü uyku modunda oluyorlar dedi ama yinede tekmelerini saymalisin
handeliz Elyesa bende 35 2 gunluk hamileyim bende cok skur agri yok smdilik uyku dha cok oluyo calisiyorum iste uyukluyorum 😆
Sebosss Handeee7997 ben sabah 10da uyanıyorum tekrar uykum geliyor valla bedenim yorgun hep uyumak istiyorum kafamı tutamıyorum resmen 🤣🤣 37+3 günlük hamileyim bende 😍😍
Elyesa Cananemre Hareket ediyor ama bu ilk zamanlardaki gibi hafif vuruşlar doktorum normal diyor ama işte pimpirikliyim yarın doktor a gidicem teşekkür ederim 😊
Cananemre vildanmert evet cnm çok sancı yapıyor hareket ettikçe belimi hiç hissetmiyrum çok kötü bel ağrısı
Sebosss Handeee7997 uykum geliyor ama uyuyamıyorum yaa gece de hiç uyuyamıyorum artık esnemekten ağzım ayrılacak o derecedeyim🤣🤣🤣
Cananemre Birnehirbirdeniz canım dünden beri ayniyim ben nasıl altima sancı giriyor anlatmam gelip geçiyor böyle bide çok hareketi 🙁 canım acıyor perşembe günü iple çekiyorum kontrolüm var
Birnehirbirdeniz Cananemre benmde perşembe ben bugun biraz.yürüdüm markete falan gttm geldim belim kopcak sanki 😣😣