Eaa_00 eknsnsr98 bende sürekli baş ağrısı oluyor mide bulantım yok denilecek kadar az sadece sabahları biraz midem bulanıyor onun dışında geceleri pek uyuyamıyorum, birde fazla yorulduğum zaman kuyruk sokumum çok ağrıyor
eknsnsr98 merve21_ benimde karnımda sanki sürekli bi atma var sürekli onu bende hissediyorum ama hareket yok
merve21_ eknsnsr98 merak etme canım en yakın zamanda olur inşallah rabim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ay_se1334 Eaa_00 kim demişse halt etmiş 😂 annem kız çocukları genelde erkenden oynar diyo ama ablamda 3 oğlunda 12. Haftadan itibaren oynadıklarını hissetmiş😘
Jralkan Songul1107 acaba kac kilosunuz ? Benimde 14. Haftada bir dugunumuz olacak elbise almaktan cekiniyorum karnim cikicakmi diye 😕zayifmisiniz acaba ?
Sekerpare Benimde birazcık Karnım çıktı gobek yapmış gibiym 14+3 açliktan uyaniyorum sağa yatınca rahatsız oluyorum popo kemiğime bi ağrı girio yürüyemiyorum kızım olcak Allah nasip ederse 🌼 kendimi yerken frenliyorum 😊
Songul1107 Suheyla19A evet baya baya sıkıtılı geçiyor benim ya bulantı hiç geçmiyor hergun bide 14+5 deyim grip oldum bide yeni 😷