eknsnsr98 zelis63 bir şeyler hissediyorum ama belinde bagırsak hareketidir diyorum dedin ya hamile kalmadan önce oluyor muydu sende
Gizemebrr 14+2 olduk bulantılar eskisine nazaran yok çok şükür geçti gerçi 2 aydan sonra başlamıştı benim. Baya hareketlyz bizde sanırım sol tarafımda hareket ediyor😊 yan yatmaktan artık yan taraflarım ağrıyor daha cinsiyetimiz belli değil sağlıklı olsunda Kizim da çok geç hissetmiştim hareketlerini.
mutluuannee 13+6 olduk mide bulantıları hafifledi çok şükür ama kabızlık geçmek bilmiyor arada şişkinlik rahatsız ediyor ondada maden suyu içiyorum 🤷♀️
Suheyla19A Songul1107 ic karnın genistir ben zayifim 49 kilo hamile kaldim belki o yuzden hemen cikmistir canim
Ayzem_25 Sanırım herkesin şikayeti kabızlık . Bizde 14+1 olduk dün hissettim içimde kelebekler uçuşuyor sanki Harika bir duygu .🤲🏻🙏🏻
Kbra7777 kontrole hangi aralıklarla gidiyorsunuz benim doktorum ayda bir çağırmaya başladı : / can sıkıcı
Suheyla19A Songul1107 ayyy benden zayifi da varmis 😊 karnin niye cikmadi acaba kilo almadin mi hic canim
merve21_ eknsnsr98 içinde birşeyler kıpırdıyor vajinalımın üstüne baskı oluyor böyle içim de birşeyler oynuyor Vala çok güzel
merve21_ eknsnsr98 bilmiyorum ki canım kişiden kişiye degişiyor benim için erken diyorlar ama hissediyorum yani çogu zaman bile kalp atışını bile hissediyorum
eknsnsr98 merve21_ benimde karnımda sanki sürekli bi atma var sürekli onu bende hissediyorum ama hareket yok
Eaa_00 Ay_se1334 ya bende hissediyorum bazen şuan 14+3 üz ama herkes ilk gebelikte 20. Haftada hissedilebileceğini söylüyor şuan bunun imkansız olduğunu söylüyorlar ben anlamadım🤷🏼♀️
Ay_se1334 Eaa_00 kim demişse halt etmiş 😂 annem kız çocukları genelde erkenden oynar diyo ama ablamda 3 oğlunda 12. Haftadan itibaren oynadıklarını hissetmiş😘