Misskokulumm Blackcloud anladım canm hiç ellemedim umarım önemli bir şey değildir hamile olunca böyle şeyleri daha çok kafaya takar olduk 🤷♀️😣
Deletedmom124 Misskokulumm inşallah önemli birşey değildir ya az kalmış neyseki bizler ne yapalım daha başındayız 1 yıldan fazla oldu uyumuyorum 1 2 yıl daha böyle devam edecek sanırım 🤣
Misskokulumm Deletedmom124 hahahaha katlancaz mecbur Allah senin dr yardımcın olsun bugünler de bitecek inşallah
kyr9324 Misskokulumm benim dış dudakla iç dudak arasında bi kere kocaman iltihaplı bir sivilce çıkmıştı bekarken acısı ağrısı fenaydı zar zor yavas yavas sıktım çok kanadı çiban oluyor sanırım canım cok gecmiş olsun
Deletedmom124 Misskokulumm rabbim bir avazda kurtarsın seni bebeğin sağlıkla gözlerini açsın dünyaya inşalalh 🙏💐
Sinemksk Misskokulumm gebelikte oluyor canm bendede oldu sakın sıkma enfeksiyon kaparsın bnm dr um kurutucu bi krem vermişti ama ismini hatırlamıyorum bi sor dr una
Yildizalev Bendede oldu hatta siilde çıktı tamda eklem yerimde nazardan dediler umarım bi yolu vardır
Misskokulumm Deletedmom124 ayyy nasil güzel bir dua🥰 kocaman amin 🤲Allah kalbinden geçenin en güzelini nasip etsin inşallah cok teşekkür ederim😘
Misskokulumm Yildizalev kuzum nazarla ne alakası var oradaki sivilcenin doktoruna daniş inanma böyle şeylere
Terspektif Misskokulumm canım eğer ağda kullanıyorsan ağda markası değişince veya çok uzun süre geçmeden su değdirince de olabiliyor o sivilceler.