Misskokulumm Kızlar hepinizin affına sığınarak soruyorum açıkçası yazmaya da utanıyorum internette gerekli cevabı bulamadigim için soruyorum genital bölgeye yakın yerde bacakla dış dudak arasında kocaman sivilce gibi bir şey çıkmış normal midir sanki iltihaplı gibi mercimek tanesi kadar yarın doktoruma göstercem ondan önce size bir sorayim dedim 😣
Blackcloud Misskokulumm çiban olabilir içi iltihap dolu oluyor patlatırsan Allah korusun hastanelik olabilirsin dikkat et patlatma doktora görün geçmiş olsun
Misskokulumm Baloglum93 kız patlatmaya korkuyorum mercimek kadar bir de şiş mikrop kapar diye ellemiyorum yarın çatı muayenem var doktoruma kesin sorcam inşallah basit bir şeydir
Deletedmom124 Misskokulumm rica ederim canım ah bu hamileler herşey bizleri buluyor 😁 her gıcıklık her pislik bizde
Blackcloud Misskokulumm mikrop kapabilirsin enfeksiyon varsa vücudunu sarabilir sıkma o yüzden çibanda içi iltihap dolu bazen ağrılı olan sivilce gibi bişi
Baloglum93 Valla ben patlatiyorum hiç bişi olmuyo ama sivilce oldugundan emin olduğum için hastanede çalıştım siğil çıban olmadığını biliyorum sen emin değilsen doktora göster
Misskokulumm Blackcloud anladım canm hiç ellemedim umarım önemli bir şey değildir hamile olunca böyle şeyleri daha çok kafaya takar olduk 🤷♀️😣
HadiceAsaf Aynisi bende çıktı sivilce gibi değil çok sertti ve şişkin. Sirkeli su ile sildim hep ve ılık suda yıkadım gün içinde bir defa kuru kalmasına özen gösterin patlatmayın önemli birşey değil ilk bende koktum ama en doğalı sirke suyu mikrobu kırıyor şuan geçti korkmayın sizde
HadiceAsaf Neden çıktığını bende anlamadım ama demek ki olabiliyor yarın gösterdiğinizde doktorun ne dediğini yazarsanız bende memnun olurum .
Deletedmom124 Misskokulumm inşallah önemli birşey değildir ya az kalmış neyseki bizler ne yapalım daha başındayız 1 yıldan fazla oldu uyumuyorum 1 2 yıl daha böyle devam edecek sanırım 🤣