Damlistanbul bilmiyorum saskinim cidden... burda insan sagligini ön planda tutuyorlar. Heleki hamile kadinlara daha bi özenle davraniyorlar. Bende rahim agzi kisaligi oldu ve kadin doktorum alman kendisi beni derhal her ihtimale karsi hastaneye sefk etti. Yani hic bir doktor riske alamaz mesleki hayatini bitiremez. Ha belki davranis olarak bazilari iclerinden yabanci düsmani cikabiliyor o ayri bi konu.. birde gerekginden fasla gereksiz uzun aciklama yapmazlar. Hastadan bisede saklamazlar kisa ve net acik konusurlar. Ben bi hafta hastanede kaldim ida agrim sizim yok ama her sabah tam kontrolöer yapiliyordu ruton olarak. Esinin almancasi varsa rahatsiz oldugunuz doktor yada hemsire kim varsa en üst makama sikayetci olabilirsiniz. Suan sigortam bana hamileligimden dolayi eve hizmetci bile yolluyor kendileri ödüyor rahatsizlimdan dolayi. Yani bir cok imkan var burda. Mesela dogum sonrasinda cebinizden yaptiginiz sagliksal harcamalar ilac gibi mesela yada kontrole gidiorsun sigorta sadece 3 kerelik Ultraschall karsiliyor digerleri cebimizden cikiyor onlarin makbuzlarini atmayin dogum sonrasi sigortadan %60-70 e kadar olanini sute geri ödüyorlar unutmayin!