Fdunal Sizin önerileriniz neler yaptıran ve yaptırmayan artılar ve eksileriyle anlatabilir mi kafam çok karışık ve henüz yaptırmamış olan
ElifDemirciKeskin Fdunal bir önceki hamileliğimde yaptırmadım 24 haftalık hamileyim bundada yaptırmayı düşünmüyorum eğer fazla kilonuz yoksa doktorda önermiyor bu konuda doktorlarda ikiye ayrılıyor yaptır diyende var yaptırma diyende
Emineymen Fdunal o ilacı içtikten sonra istifra ettiğim için yükleme iptal edildi ve doktor zorlamaya gerek Yok dedi şimdi sadece tokluk kan şekerime bakılacak. Yaptırmak istedim ama olmadı 😊
YakupBraKl Fdunal ben yaptırdım hiç bir sıkıntıda yaşamadım bebeğim bir hafta önden gidiyordu şekerle alakalımı diye baktık normal çıktı çok şükür
Mine Fdunal bebeğin kalbinin anlık durması yüklemeyle ilgili mi Emin’ler mi bi de nasıl anlamışlar anlık 🤔
Kaderunsal Ben önce yaptırmayacaktım sonra bi çok doktora sordum yaptırmam gerektiği , kendilerinin bile yaptığını söylediler.Gebelik şekerinin erken doğuma kadar bi çok etkisi olduğu söylendi.Ve yaptırdım suanlık bi sıkıntı yok hersey yolunda şükür
___3bruli___ Bende suan 15.haftanın 3.günündeyim ve şeker yüklemeesinde çok kararsızim kimi yap kimi yapma diyor kafam Alak bulak oldu....yaptirsam yada yaptirmasam bana ve bebeğime ne gibi zarar verebilir ki zararı var mıdır acaba yapsam mi yapmasam mi diye 😯😯😯😯😯
BusRAmazan Bnde yarın yaptiricam doktor yaptirmami söyledi. Yaptıran arkadaşlar nsl oluyor bu durum sbh qidicem aç qel dedi doktor su fln icsem olur mu peki