defne55 Mehtapkiraz denemek için ufak bi paket paddlers aldım herkes çok önerdi eğer ondan memnun kalmazsam sleepy kullanıcam canım
Kubra9595 Mehtapkiraz ben sleepy aldim kardesim cok memnun kalmis ona dayanarak aldim fiyatida uygun geldi
Mehtapkiraz defne55 banada sleepy ve goon markasını önerdiler. Ben Ankara’da yaşıyorum. Özel güven hastanesindeki doğum hemşireleri söyledi ☺️🥰canım ama sizlerden gelecek önerileride istiyorum her konuda
Deletedmom124 defne55 çok memnun kalmadım canım ben paddlersten içinden yuvarlak minik şeffaf şeyler çıkıyor akşam bağlıyordum sabah açıyordum altını bütün etine yapışmış oluuırdu
Deletedmom124 Mehtapkiraz goon çok güzel canım ne kadar çiş yaparsa yapsın kuru kalıyor teni eski goon lar daha güzeldi yeni çıkanlar bu defa kakayı çok çıkarıyor bir ondan memnun kalmadım
defne55 Deletedmom124 hadi ya bana söyleyenler hep memnun kaldım dedi canım bende ondan almıştım allahtan küçük paket aldım değiştireyim bari bende
Deletedmom124 Mehtapkiraz canım benim denemediği bez kalmadı sleepy de pişik yaptı bizde şimdi şok marketin bezi ile Migros’un minnies bezini ortak kullanıyorum 🤗🌸
Deletedmom124 defne55 önce bir dene bakalım 🤔 sizde de söylediğim şeyler çıkacak mı ıslak mendilini de denedim ben kokusu harika ama beş kuruş etmez
defne55 Tazeannebaba inşallah canım bende aldım bi paket 40 gün sonra kullanicam inşallah hep iyi yorumlar duydum ama bakalim
Deletedmom124 Mehtapkiraz sleppy ıslak mendilinden çok memnunum ben hepsini denedim gerçekten çok güzel paddlersin ıslak mendili güzel değil sleppy de dene bir istersen bezini karar verirsin ona göre bebeğinin cildi belirleyecek
babyUras_ Mehtapkiraz canım sleepyi 2 aydır kullanıyorum cokta güzel. Islak mendilide sleepy natural var onu al ben ikisini kullanıyorum memnunum. Paddlersin ıslak mendili kokusu guzel ama mahvediyo cildi. Tabi bebekten bebeğe hepsi değişiyo orası ayrı
Tazeannebaba defne55 rabbim inşallah kullanmayı nasip edince mutlaka yazarmisniz fikir okur benim bebegimin doğmasına dağ 5 ay var
Deletedmom124 defne55 rica ederim canım ben hepsini denedim çoğu pişik yaptı en güzel prima molfix deniyor hayatımda kullandığım en berbat bezlerden di çocuğumun poposu ikisinde de kıpkırmızı balık ağzı gibi derisi yüzüldü resmen tek tek deniyorum 14 Aydır 😃
Deryactn_ Canim bebeğe göre değişir her bebekde farklılık gösterir bence küçük paket alarak dene hangisi güzelse onu devam et bence 💕