Tintin Haleasya evet bende gittim gecen 6 haftalık dedi kese gorundu bebek gorunmedi haifif lekelenmem oluyodu ilaç ve istirat verdi iki hafta snr gel dedi insallah ozaman giidnce hem bebeğmi gorurum hem kalbinin atısını duyarım🙏 İnsallah hepimiz duyarız
Haleasya Tintin ben sizden de haber bekliyorum inşallah aklımızdan geçeni Rabbim önümüze çıkarmaz yani kötü haberler almayalım
Tintin [bilinmeyen] evet insallah🙏 Evli bi insanın tek beklentisi tek neşes o yuzden bebek istyoruz bizlerde kaygınlanmaktada cok haklıyız belki ama onu bize nasip eden Allah insallah sağ salim kucağımızada almayı nasip eder🤲
Esesli Haleasya Benimde son adet tarihime göre 6+6 ydı. Keseyi gördü. Çok boş burası görünmüyor Alttan bakacağım dedi. Çok kortum ama Alttan bakınca göründü. Biraz bekle inşallah görünür bi kaç güne
Tintin Esesli hımm anladım bendede sadece kese gorundu insan bole olunca korkuyo ya😞ilk düşüğö oldgu için doktor altdan bakmayı hıc önermedi bana
Esesli Tintin o zaman biraz daha bekle. Benim düşüğüm olmadığı İçin baktı herhalde. Biz yengemle gidiyorduk. Oda hamile. En son ben özele başladım göremeyince korktum. Yengem gittiğinde onun Rahmi geride o yüzden geç göründü demiş. Belki seninde öyledir.
Tintin Esesli Esesli olablir evet bende özele gdiyorum bakalım iki hafta snr cagrdu insallah hayırlı haberler alırım 🤲❤
kevsercik Allah yardımcin olsun boş kese diye bır durum var o olmus olajilir ama 6. hafta da zaten sadece kese görünuyor. biz 2 aylık olmasina 1 hafta kala içinde bebek olduğunu kesinlestirdik kalp atisindan sonra
Eylul2018 Arkadaşlar benimde 5 hafta ama doktor kese yok tüpün genişlemiş dedi Böyle bişey yaşayan var mı çok korkuyorum ya tekrar beta hcg bakalım dedi
Laylaylom Geç döllenmedir canım sabret benimde bana göre 9. Haftamda gördü keseyi. 7 haftalık demişti
Haleasya Kızlar artık yazdıklarınız okuyunca gerçekten mutlu olurum ayın 15 ini iple çekiyorum geç döllenmeden kaynaklıdır umarım kendimi üzmemeye çalışıyorum ama elimde olmuo bazen çünkü basit birşey değil
Haleasya Annesinin1tanesi biraz da ben internet magduruyum 6 . haftada bebek gözükmesi lazım gibi yazılarla karşılaşınca endişeleniyorum inşallah dediğin gibidir canım 😊
Annesinin1tanesi Haleasya benden sana tavsye şu google denen mahlukata bişe yazıpta arama yapma en kötüsü çıkıyor insanın pskolojisini bozuyor canm herkesn gebeliği farklı ilerliyor bebeği erkenden oluşanda var geç oluşanda Rabbim sağlıcakla kucağmza almayı nasip etsin inş. 🙏 stresten uzak dur ve hep güzel şeyler düşün 🤗
Nesomer Haleasya gelsin tabii güzel günleri düşün sakinleş uzat ayaklarını bak keyfine sen mutlu ol ki oda mutlulukla büyüsün
uday Haleasya ben 6 haftalikken gittim kese var bebek yok dedi iki hafta sonra gel dedi iki hafta sonra gittiğimde bebek vardı inşallah hayırlısı ile sizinde vardır 😘
Haleasya uday bana attan da baktı yine göremeyince bu denli Korktum inşallah bu gittiğimde görürüm tek temennim o
Haleasya Annesinin1tanesi artık farkına vardım yapmıyorum yapmam canımı sıkmakdan başka bi işe yaramıyor zaten . benim bebeğim var diyorum ve bu bile beni mutlu etmeye yetio