Sevim_13 Masatosi 22+1ben de bazen göbek deliğim yanlarında hissediyorum o zaman ters ayakları orda diye tahmin ediyorum şu 2 gündür kasıklarımda hareket hissediyorum yabi ayakları aşağıda gibi 2. Gebelik olunca biraz tecrübe oluyo galiba
Masatosi Sevim_13 evet bende hep altta çok nadir yukarı çıkıyor tabi dediğiniz gibi belki ayaklarının denk geldiği yer de orası olabilir. Sevindim normal olduğuna
Cananmehmet EbruPalavuzlar tam olarak kaç haftaliksin canım ben 22+6 oldum bugün. Ayrıca nasıl kilo durumun 😍
EbruPalavuzlar Cananmehmet dün Cananmehmet dün itibari ile 24.haftaya girdim 6 aya yakın oldu 6 kilo aldım dr iyi olduğunu söylüyor, ilk hamileliğim o yüzden tam bilemiyorum :)
Seselif Sevim_13 Sevim_13 cinsiyet kız canım ama 2 hafta sonra kontrole gıdıcem suan net boyu ve kaç gram bilmiyorum bende merak ediyorum senin nasıl 😊
Cananmehmet EbruPalavuzlar maşallah canım çok iyi bence bende dikkat etmeye çalışıyorum hızlı gitmeyeyim diye😄
EbruPalavuzlar Cananmehmet evet zaten yediklerimizin belli miktarı bebeğe gidiyor düzenli beslendikten sonra o herşeyi alıyor bizde kilo almıyoruz 😁🤗
ipekveannesi Kelebek7 doğum 21 Ocak görünüyor ama doğum günüm 1 Şubat belki kızım doğum günümü bekler belli mi olur 😄