Merhaba
Ben yurt dışında kalıyorum yanımda tanıdığım kimse yok. 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım çok yüksek derece de daha önce iki kere düşük yaptım Şuan o kadar kötüyüm ki ayağa bile kalkamıyorum doktor ilaç yazdı o da işe yaramadı üstelik her yerim ağrıyor yemek yiyemiyorum hiçbir şeye tahammülüm yok çok açım suya hasretim .😓
    Gulsene hangi ilacı yazdı canım bende prilam dr kullanıyorum çok güzel fayda ediyor zaten 2-3 haftaya azalır bence bende çok kötüydüm 9. Haftaya giricez bizde bu aralar hiç yok diyebilirim bulantım ya ilaçtan ya azaldı
      Ummugulsum_44 postafen diye bişey yazdı ama bana yan etki yaptığı için doktor değiştircem dedi yeni ilaç henüz elime gecmedi. Ben dayanamıyorum normalde okula gidiyorum ama bu durumda okuldan bile kaldım bilmiyorum kimse benim gibi değil olmadı gibime geliyor korkuyorum.
        Gulsene malesef geçmio 7 aylık oldum hala bulantılar devam kutu kutu prilam dr ve zofran bitirdim ama gecmıo inşallah sizinki tez zamanda gecer
          Gulsene prilamı sen söyle bende doktora kendim söyledim gerçekten burda da adını çok duydum ablamda çok etkili dedi gerçekten etkili aklında bulunsun derim
            Ummugulsum_44 Türkiye ve İsveç ilaçları aynı mı bilmiyorum bir fikrim yok açıkcası. Yine de teşekkürler. Burda ki doktorlar çok ilgisiz iki kere düşük yaptım bir kere bile müdahale etmedi göz göre göre can çekişiyordum üstelik yarım saat bekletildim nasılsa düşmüş beklesin diyorlar . Çok rahatlar.
              Gulsene valla canım ben yatıyordum kalkıyordum bulantı gece lavaboya kalksam bulantıdan uyuyamıyordum kahvaltı yapmak eziyetti vallahi ama 1 haftafır sorunsuz yemeğimi yapıyorumda yiyorum da yukurtaya yaklaşamazdım kedim pişirip yiyorum şuan 9. Haftaya giricez yarın bu haftada kesilmesi bulantının erken bence ilacın fayda ettiğine inanıyorum yine de tercih senindir tabiki 😊😊
                Gulsene inanmıyorum türkiyeye gelme imkanın yokmu canım bu süreci burda geçir en azından zor bir süreç gerçekten
                  Ummugulsum_44 ben de aynen öyle kendim pişirip yiyemiyorum baskası da yapsa yiyemiyorum .
                  Umarım burda da vardır şuan bile çok kötüyüm ağzımın tadı bile bi tuhaf dişlerimi bile fırcalayamıyorum midem bulanıyor dıye
                  Ve kaçıncı hafta da ulstrasyon cektiniz kalp atışını duydunuz ?
                    Gulsene bana ebe acele etme hemen gitme çok erken dedi 8. Haftamda gittim bebeğide gördük keseyide kalp atışını da duyduk Allah yardımcın olsun canım çok zor biliyorum
                      Gulsene salatalık ve armut yiyebilirsin ferahlatıyor du beni
                      Gulsene

Gulsene canım çok ıormal bende 8. Haftadayım ağzımın içi berbat hasta gibi tadı tuzu yok su yutsam bir yudum miğde bulantısından ölüyorum . Ama geçecek inşaAlalh bir ay kadar sabır et . Tuzlu çubuk biraz iyi geliyor birde şu an varmı bilmiyorum bizim buraya gelmiş ayva da iyi geliyor miğde bulantısına tabi bunlar hep geçici canım 😭
                        34_ipek_29 Var elbette olur ablacım tavsiyelerinize uyucağım. İyi ki yazmışım çok teşekkür ederim size 😍🙏🏻
                        inşaAllah iyi gelir canım ben peş peşe baya yiyorum sonrasında bir rahatlama geliyor çubuk krakerde birde eğer benim gibi tatlı meyveler Miğdeni bulandırıyorsa narda iyi gelebilir ekşi ya biraz daha
                          34_ipek_29 Ben hiçbir şey yiyemiyorum sabah bir yumurta haşlıyorum ve bir bardak süt içiyorum akşama kadar aç kalıyorum kendi yaptığım yemeği de yiyemiyorum burda da pizza hamburger dışında bişey yok dışarda yeme şansım yok aç aç geziyorum açlıktan düşük yapcam