Mahi_nur Yusufeymeninannesi ama o zamn hiç uyumuodur çünkü emerken dalıo bırakıp on dakka sonra geri almanız lazm
Yusufeymeninannesi Mahi_nur valla canım doktor dedi sarılık atlatana kadar 20 dakka yarim saat uyandır ver zaten şimdi minik kuşum 2 yaşında
Mahi_nur A_S_K benimde aynı düzgün emmioda çeki çekivermio iki yalıı bırakıo deli oluom oturup ağlayacam burnunu sıkıom ayağına vuruom yokk uyanmıo aklım çıkıo
A_S_K Mahi_nur yalnızdeğilsin benim kızımda aynı 10 dakika emdi daha da emmedi şimdi sağıp veriyorum gece 3:56dan selamlar.. Anne olmak zor 💕
ozguk Mahi_nur tv de izledim uyandırın diyor istersen dr ara sor daha doğru bilgi alırsın en kısa zamanda geçer inşallah sarılık
A_S_K Mahi_nur Bende hemen emziremedim ki 12:30 da doğmuş ben genel anestezi aldım. 2 de ameliyattan çıkmışım sanırım. Doğal olarak o ara da aç kalmış.. sanırım ondan oldu
DBsvn Mahi_nur aynı şeyleri yaşadım sarılık olmadı şükür ama uykudan ayağından sürüsen kalkmıyordu ben her 2 saatte bir kalkmazsa kaldırıp emzirdim ve hurmayı suda bekletip bi kaşık vermiştik engelliyormuş
DBsvn Mahi_nur yaklaşık 1 saat falan beklese zaten kendi özü çıkıyor çekirdeğini çıkarıp elinizle parçalayın öyle ıslatın suya
Esramese Mahi_nur uyandiramadgmda bezini aciyodm konusuyodm onla sesimr kalkiuodu bi sekilde bolca emzirdm okudum oylr sari bez tulbent bilmm ne ugrasma isik hep acik olsn beyazdr insallh bisey yedirip icirme 1haftada gecirdk biz
Esramese Mahi_nur ben hep yaktm bi ebenn tavsiyesiydi zaten bilirsn kuvezdede isik tedavisi yapiyokr çocuklara onla ayni gorevi gormesede faydasi oldu