Pirinctanesi Miramm2601 suni değil de propess deneyecek olmazsa. Suniden yana değil hiç. Propess hiç olmazsa daha organik ve süreç daha doğal ilerliyormuş. Kakasını yapmasından korkuyorum 🤦🏻♀️
Pirinctanesi BilgeKaganVeAnnesi en mantıklısı valla geri dönebilsem ben de 38e girer girmez başlardım herşeye. Doğal akışına bıraktım ama akmadı 😂
Meryemkucum Pirinctanesi 40+0 bekliyoruz hiç belirti yok. Geçen hafta Dr sordum doğumu tetikleyen egzersiz vs yol yöntem öneriniz nedir diye birlikte olmak ilişki 🙈🙈 en iyi tetikleyici dedi ama
Pirinctanesi Meryemkucum evet benim doktorum da öyle dedi ama o da işe yaramıyor 🤦🏻♀️ Ve bir sürü şeyler yaptığım halde hurma, pilates, merdiven vs.
Pirinctanesi KevserT hiç biri yok 🙄 sorun da orda biraz açılmam olsa yada suyum gelse umutlanıcam ama hiçbiri yok
BilgeKaganVeAnnesi KevserT nişan dediğiniz koyu kahverengi mi böyle akıntıya benziyor ama biraz daha yoğun şekilde😑
Rnsvdlk Pirinctanesi 39+3 teyim .10 gündür her gün içiyorum , cok olmasa da 1 cm açiklik var bası da kanala girmis .adacayi etkisi mi bilmiyorum tabi .
Pirinctanesi Rnsvdlk başı kanala girmişse ilerler cnm. Benimki kanalın başında girmedi. Girse devamı gelir diye düşünüyorum 🤔
BilgeKaganVeAnnesi Pirinctanesi bende 38 görüyüm hemen başlıycam 😂😂😂 böyle duydukça korkuyorum 40li haftalar beni korkutuyor 😑
Meryemkucum Pirinctanesi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler insallah yapılabilecek yapacağımız daha ne olsun 🤔🙂
Rbysf Pirinctanesi 41.hafta gec bence hani derler ya gunun gecmis diye çocuk icerde havasiz kaliyomus doktora soyleyin bence benim de erken dogum riskim yok 41 e kadar yolun var dedi ama dua ediyorum insallah kendi gelir die
Rnsvdlk BilgeKaganVeAnnesi yine de içmeden önce doktorunuza bir sorun , sonucta siz de farklı seyreden bir durum varsa önermeyebilirde .
BilgeKaganVeAnnesi Rnsvdlk yok kuzum çay felan içmiycem bana yasak bitki çayları 😀😀😀 ben bitki caylari icemiyorum 😐😐😐suquat merdiven hurma gibi şeyler basit şeyler yani 😀😀😀
Pirinctanesi A_syma Baykaraelif kızlar valla benden ilerde olduğunuzu duyunca sevindim 😂 etrafımdaki herkes anormal bi durum söz konusuymuş geç kalmış gibi konuşup psikolojimi bozuyorlar 🙄 sizin doktorlar ne dedi. bebişlerin kiloları nasıl