Pirinctanesi Kızlar 40+ 2 deyim ama hala gelmeye hiç niyeti yok. Hurma da yedim. Hurma suyu da yaptım yokuş da çıktım merdiven de inip çıktım. Pilates de yaptım. Delireceğim artık 🥴 3700 olmuşuz. Siz ne durumdasınız.
_Kubraa53 Pirinctanesi Yok canım bence yanlz değilsindir. 42. Haftalarda doğuran bile var 😀 dayan dayan az kalmışşşş ne güzel. Bizim daha 31. Haftamız 🤦🏻♀️😀
Anm Pirinctanesi banyo yap canm sıcak tarcını, yumuşatıyormuş rahimi, sonrada ilişkiye gir. arkadaşm böyle yapdı gecesi doguma gitdi
tugce_2501 Pirinctanesi 40+1im bizde 3700 olmuşuz yalancı sancidan başka bisey yok ne yapacaz kader arkadaşıyız valla 🙄🤰🤦♀️
Rnsvdlk Hlal benim doktorum ada cayı ic diyor mesela , nette sakıncali oldugunu okudugumu soyledim , simdiye kadar butun gebelerime soyledim hicbirinde sıkıntı olmadı dedi , tabi saglıklı gebelik gecirenler icin diyor birde 38.haftayi tamamlayanlar icin 😊
Pirinctanesi Hlal adaçayını denemedim bi. Onu da deneyeyim bari. Artık son haftalar geçmiyor bugün mü yarın mı gelecek derken gelmiyor 🙄
Pirinctanesi Melike35 hamamı önermiyor doktorum astımım olduğu için ama sıcak suya da oturayım bari. Onu da yapayım o da olsun 😂
Slnbsr Rnsvdlk ada çayını bir kilo içmedğin sürece sıkıntı yok doğuma yakın. Bazıları abartıyo da ondan içmeyin diyolar. Mesela ona bakarsan nane maydanoz da türketmeyün yazar
Pirinctanesi Slnbsr hamileliğim başından beri maydanoz yiyorum hiç de bişey olmuyor abartmadıkça. Adaçayını da deneyeceğim 😩
cansuuhakann Pirinctanesi dayanabildiğin son raddeye kadar sıcak olsun su. Otur çömelik vaziyette. Kesinlikle işe yarıyor. Benim doğumumu tetikleyen o oldu. 38.haftada yapıyordum ben. Açılmamı sağlamıştı.
Minikkuzuma Pirinctanesi senin dr nerenin dr merak ettim sana hamam önereceğine bebeği almaya çalışsa sonuçta her doğuran doğal yollamı doğuruyor sezeryan yapıyor bazen sancın olmadan bile haftan dolunca yatış yapıp suni sancı veriyorlar bebeğim içerde kalması da çok sağlıklı DEĞİL riskleri var Alşah korusun
Rnsvdlk Pirinctanesi 39+3 teyim .10 gündür her gün içiyorum , cok olmasa da 1 cm açiklik var bası da kanala girmis .adacayi etkisi mi bilmiyorum tabi .
Pirinctanesi cansuuhakann hemen deneyeceğim yarın yine doğurmazsam sorarım size 😂 artık kendi kendimle dalga geçer oldum 🙄
Pirinctanesi Miramm2601 suni değil de propess deneyecek olmazsa. Suniden yana değil hiç. Propess hiç olmazsa daha organik ve süreç daha doğal ilerliyormuş. Kakasını yapmasından korkuyorum 🤦🏻♀️