pelin_87 Gullcha benim doktorum antibiyotik vermedi, hatta ben ndn vermediğini sordum, biçbir sıkıntı olmadığını neden gereksiz yere antibiyotik yükleyeyim vücuduna demişti. Bende kullanmadım ve gerçekten de bir sorun olmadı
Sbnm06 @Gullcha benimde doktorum antibiyotik berdi 4 gün kullandim film adet bitiminin hemen ertesi gün çekildi 2 gün ilişki yasaklandı ve yumurtlama günlerini değerlendirin dedi adete son 3 gün var inşallah hamileyimdir:(( zararlı birşey olsa doktor n3den antibiyotik versin rahat olun Allah'ın izniyle birşey olmaz
Meralaltindal Gullcha Ben 6 ay hamile kalamadım. Doktora gittim rahim filmi istedi korktum yaptırmadım. Az daha bekleyeyim dedim. 3 ay daha geçti yine olmadı. Bu ay eğer adet görürsem gidecem dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Çooookk sevindim çooookk heyecanlandım. Ve iyi ki rahim filmi çektirmemişim de kendiliğinden oldu dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ama ben çektirme bekle derim sana
Mrv21 Gullcha doktor. Bana antibiyotik verdi düzenli bir şekilde kullandm bir hafta felan sürdü ilaç... . 10 günde ilişki yasagı koydu enfeksiyn kapmiyim diye ve O ay hamile oldugumu ögrendm ve çok şükür hiçbir sorun olmadı Allah nasip etmişse hiç bir sıkıntı olmaz Allah herkese nap etsin ben şuan 28 haftalık hamileyim🙏🙏🙏🙏
Gullcha Mrv21 darisi bana insallah bende yumurtlama gunlerimi degerlendirdim esimle 10 gunum var adete belirti olmamasi normalmi
selinn35 Banada antibiyotik verdi mikrop kapmasın diye ama ben gayet steril tuttum kullanmadım. 10 gun iliski yasagı koydu havuz deniz yasak demişti. Onlara da uydum. Simdi yumurtlamayı degerlendirdik bakalım sonuc bekliyorum insallah hamileyimdir. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻😇
Gullcha selinn35 kuzum bende beklemedeyim degerlendirdik cok sukur 10 gun var adetime sende belirti falan vari kac gunun var
Mrv21 Gullcha ben daha önce adet olunca sadece kan gelince agrılarm başlardı ama filmden snra adetim 1. 2.gün kaldıgnda kasık. Ve karın agrım olurdu lavaboya gidiyordum kan geldi diye ama bişiy yoktu öyle olmazdım hiç çünkü bende filmden öyle oldum sandm megersem hamileymişm ama bu belirti kişiden kişiye degişir canm benim böyle oldu senin farklı olur belki Allahım tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşllah 🤲
selinn35 Yumurtlamadan sonra karnın alt tarafında tombişlik olan var mı ? Sanki hepsi orda toplanmıs gibi