Feridearslantas1 Senaysn Bende sizin gibi olmustum anlamamistim inanamamistim en az 10 kisiye resmini attim😌🤦♀️be simdi 11+5 hamileyim🌸kesin hamilesinizdir
Senaysn Feridearslantas1 kuzummmm sağlıkla gelsin insallah 😍😍 benimde kanda kesinleşti. 3 haftalıkmış daha 😍😍😍
Seymanur0707 Senaysn 3 haftalık diye doktor mu dedi 3 haftalık gebelik için 8000 küsür değer çok yüksek ikiz gebelik olabilr☺️
Feridearslantas1 Allah hepimize hayirli evlatlar versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim😌🥰❤
Senaysn Senaysn hcg değerim de 8460.09 çıktı 🙏 kaç haftalık oluyor bilgin var mı açaba. Acildeki doktor pek bişey bilmiyordu. Bişe söyleyemedi
Seymanur0707 Senaysn 5-6 haftalık olabilir son adet tarihinin ilk gününü biliyorsan hafta hesabı öyle daha kolay oluyor tebrik ederim Allah kucağına Almayı nasip etsin inşallah🤗
Senaysn Seymanur0707 genelde herkes 5-6 haftalık dedi. Son adet tarihim de 30 Ağustos ordan hesaplayınca da 5-6 çıkıyor kuzum
Senaysn Seymanur0707 hiç bi fikrim yok ultrasonla daha net bilgi alacam sanırım. Aksi gibi de burda özel hastane bile yok devlet hastanesi kadın Doğum hep dolu.