Busra1808 Merhabalar :) Biz daha çooook yeniyiz 5. Haftalık bir mercimek kadarız doktora gittiğimde sol tarağınızda kese oluşmakta demişti şuanki söylentiye göre de bebeğin kesin olarak erkek diyorlar ve aşırı meraktayım :) Benim için en önemlisi sağlıklı olması tabiikide 🙏 Ama yine de bir merak var içimdeeee :))
Gamze0144 Busra1808 çevrendekilere bakma daha cinsiyeti tahmin etmeleri icin bile cok erken.hayirli huzurlu hqmileleik gecirmen dilegiyle canim benim
Raniniii Busra1808 söylentilere kulak asma benimde ayni senin gibi dediler hep çevremden prensesim olacak şuan 31 haftaligiz 🤗
Busra1808 Zeynepotlu81 Hayır doktor söylentisi değil gebe olduğumu açıkladığım kişilerin hissiyeti diyebilirim şimdilik
Deletedmom133 Bernayksl soldaydı karnım sivriydi tatlı çok yedim çirkinlesmedim sonuç 3 aylık prensesim var 🥰
Szeys Bernayksl Kesem ne tarafta oluşmuştu bilmiyorum ama en başından beri hep sol tarafımda duruyor bebeğim ve erkek💙😊
Busra1808 Raniniii Benim için kız erkek ayrımı yok tabi en önemlisi sağlıklı olsun minik sincabım :)) Seninki de çoook güzel bi haber allahım bağışlasın sağlıklı gelsin prenses 👸🙏🙏
Merveeex Busra1808 bende aynı gebeliğimin 5. Haftasında herkese dedim herkes kesin erkek dedi annem kayınvalidem teyzem eltilerim faln 16. Haftayfım cinsiyete baktı doktor erkek dedi olabilir neden olmasın 😂
Busra1808 Merveeex Evet evet aynen çevremde kız hisseden yok ve bende takıntı yaptım öyle hissediyorum çok karma karışık 😬
Ftmemne Busra1808 annelerin büyük yüzdelik kısmı,nedendir bilinmez ilk çocuklarını hep erkek hisseder ve istermiş.
Terspektif Busra1808 bebek sağda olursa erkek olur derler sol olunca kız derler ama tatbiki bunlar hep hurafe 😂 daha cinsiyet öğrenene kadar çok teori görür duyarsın ooohhhooo 😂
Deletedmom133 Busra1808 hayırlısıyla doğur inşallah çok güzel bir duygu her gün her hafta değişik şeyler çıkarıyor sabahları gülücükleri kızımla yatak keyfi yapıyoruz oda mutlu bende 🥰🤩❤en kisa zamanda alırsın inşallah tatlım