Gzdbkgz 5 haftalık hamileyim kasik agrilarim oluyor normal mi arada da bel agrim aynı durumu yaşayan var mi bir de kaç haftada keseyi gördünüz
nilaylaylaylay Gzdbkgz canım 5-6 haftalar arası kese görünür panik yapma. Yerleşme ağrıların olabilir. Lekelenme kanama olmadığı sürece korkma. Kendini yorma yat uzan bol bol 😘😘
Hira17 Gzdbkgz canım çok normal adet gününde de adet ağrıların olabilir şiddetli ve kanama eşlik etmediği sürece bir sıkıntı olmuyor 5. Haftada keseyi görmüştüm ben
Firdevssarmm Gzdbkgz hiç korkup kendine strs yapma yerleşme ağrılarıdır birkaç hafta geçicektir içini ferah tut.
ays33_dndrr Gzdbkgz bende 7 haftalık hamileyim 5. Hafta da kese gözüktü bel agrisi sırt agrisi adet agrisi gibi bi çok agrilar yaşadım ama sordum normal diye ama ara ara afedersin sarı leke hafif kahveye yakın leke de görüyorum o da normal 😊
Gzdbkgz nilaylaylaylay 3 senenin sonunda geldi mucize Allah’ın emaneti korkuyorum çok onu Allah’ın izniyle kucağıma alayım istiyorum adetime 5 gün vardı öğrendim çok küçük dedi doktor Pazartesi gidicem kese icin 5*1 im suan da
ays33_dndrr nilaylaylaylay afedersiniz az önce çok çok hafif kahvemsi bisey gördüm sarı ve hafif kahvemsi arası gördüm 😐 sordum normal dediler
nilaylaylaylay ays33_dndrr kahverengi leke normal değil canım kim normal dediyse aklına şaşarım. Olabiliyor ben de 6. Haftamda lekelenmem oldu doktora gittim iğne ve ilaç yazdı. Kahverengi lekelenmen varsa hemen doktora hemen
M_agayeva ays33_dndrr ben bilmiyorum turkiyede varmi ya yok ama ben rusyadayim burda vajinadan da ulturason somuyorlar iceri oyle de rahat duymak oliyor ama normalda de vajinalda da duydik sizde insallah duyarsiniz
ays33_dndrr nilaylaylaylay yanmam da oluyor yani her yanmadan sonra sarı +çok ama çok hafif kahve lekesi görüyorum enfeksiyon diyorlar 😣bende gurbetteyim hastaneler uzak zor randevu kapıyorum 🥺
Deletedmom3 Gzdbkgz kasık agrisi normal ama bel agrisi normal degil diye biliyorum canim yine de en saglikli bilgiyi doktorun verir
nilaylaylaylay Serzeyy yok canım illa öyle bir şey olmak zorunda değil. Benim kese çevremde kanama alanım oluşmuştu o yüzden kahverengi lekelenmem olmuştu. İlaç ve iğne kullandım çok şükür yok oldu sonra