Gizemliince bende senin gibiyim 23 haftalık oldum ikili testim sıkıntılı çıkmıştı fetal DNA testi yaptırdım normal geldi detaylı ultrason da sıkıntı yoktu çok şükür ama hala içimde o kuşku var acaba bişey var mi diye düşünüp duruyorum 😔
İkili test
sevgilihayyam onu hiç bilmiyorum nasıl araştırırım duymadım hiç
Zzynpp aman olmasın kuşku şuan ben ölüp diriliyorum herşey Allahtan tabi
İnşallah benimki de güzel sonuçları 🙏
İnşallah benimki de güzel sonuçları 🙏
Ezgimetehan benimde 2 li normal cikmisti ama 3lu de 1/127 riskli cikti once cok iui bi doktora ayrintili yaptirdim sorun yok dedi ama yinede fetal dna nifty testi yaptirdim cok sukur bisi cikmadi insallah saglikli sekilde kucagimiza aliriz sende uzulme ben 1 ay stresten uzuntuden kendimi yiyip bitirdim psikolojim bozuldu insallah sennkininde hic biseyi cikmaz sonucta bunlar istatistiksel verilere dayanarak soylenen oranlar kan degerlerimizle alakali hersey Allahtan 🙏
Zzynpp vallahi sorma ilerde gebelik düşünürsem direkt fetal dna testi yaptırıcam gerçekten insan geriliyor sürekli bir de ilk haftalar kanamam olmuştu sürekli o da aklıma geliyor bilmiyorum ya sağlıklı bir şekilde doğsun bebeşim derin bir oh çekicem.
Ebrucukk canımsın güzel duaların için teşekkür ederim inşallah temiz çıkar ikinci çocuğum ilkinde böyle birşey yaşamamıştım sok oldum😐
Gizemliince benimde ikinci çocuğum sonucu duyunca şok oldum bilemedim ne yapacağımı pzt gidip ilk işim yaptırmak ftayı
Ezgimetehan İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum tüm annelere 🙏🏼 Ya işte doktorlar içine atıyor bunu sonra düşün dur deliye döndüm 1 ay uykularımdan uyanırdım ağlayarak öyle zor zamanlar geçirdim ki seni çok iyi anlıyorum 😔
Gizemliince al benden de o kadar canım iple çekiyorum hemen kucağıma alıyım diye dua edelim birbirimizi 😔 gerçekten çok zor anne olmak bazı şeyleri anlıyor insan
Zzynpp bende dua edicem sizlere dualarınızı brkliyorum. 37+5 gün oldu tam 38de sezeryan olmayı planlıyorum. Şeker hastası olduğum için daha fazla beklemek istemiyorum benim bir de o korkum var eğer şekerim yükselirse birşey olucak diye korkuyorum. Gerçekten daha hamileyken başladı annelik içgüdüsü korkuları allah yardımcımız olsun.
Gizemliince sağ Salim bebeğini kucağına alır mis kokusunu koklarsın inşallah canım♥️🙏
Zzynpp
Duaların kabul olur inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız bebişlerimizi
Benim sonucum da sizler gibi temiz çıkar insallah♥️🙏🙏🙏
Duaların kabul olur inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız bebişlerimizi
Benim sonucum da sizler gibi temiz çıkar insallah♥️🙏🙏🙏
Gizemliince Dualarım seninle canım az kalmış senin ne güzel yavrunu kucağına alacaksın 🙏🏼 Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏼 Şeker yüklemesi var benimde ailede de var bendede çıkarsa diye tedirğinim açıkçası şeker olunca mutlaka sezaryen mi olunuyor
Ezgimetehan Allah’ın izniyle birşey çıkmaz inşallah canım ne zaman sonuçlanacak hangi firmaya yaptırdın
Zzynpp yok öyle birşey tabikide ben tip1 diyabetim yani gebelikten öncede şeker hastasıydım benim şekeelerin kontrol edilmesi daha zor oluyor gebelik şekerine göre bende riske atıp daha fazla beklemek istemiyorum sadece çok yoruldum bu süreçte. Şuan normal doğum için şartlar uygun bebeğimin kilosu suyu iyi iri bir bebek olmadı çok şükür. Çünkü genelde şeker hastalarında brbekler iri oluyor. Ama dediğim gibi artık çok yoruldum ve korkuyorum birşey olıcak diye bir an önce doğurmak istiyorum.
Gizemliince anladım canım tabi çok iyi anlıyorum aman bak herşey yolunda ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 İnsan içinden atamıyor hep bir korku endişe kuşku bana eşim kızıyor ama elimde değil işte
Zzynpp yarın yaptırcam canm daha yaptırmadım
Ezgimetehan internete nifty diye yazabilirsin. Bulunduğun şehirde yapan yerler belli. Onları değerlendirebilirsin. Ben özel yaptırdım. Sigortam kapsamında. Eve gelip kan aldılar. 10 gün sonra sonuçları bana ve doktoruma yolladılar.
Ezgimetehan hiç bir şey çıkmadı canım, bebek gayet sağlıklı
Ezgimetehan merhaba bende aynı durumdaym...