Mel_yuz zehracinar yok malesef 16.haftada anca dedi doktor 😒 12.hafta da nasıl öğreniyorlar anlamıyorum 😝
MerveolakBayram Blackrose benim doktorum 11+5 de söyledi cinsiyeti ama kesin diyemem 1 ay sonra daha kesin olur dedi
Mel_yuz BraTurgut inşallah canım ya😍 doktor bana 12.haftada iki tarama testinde bir tahmin yapıyoruz dedi ama hiç birşey söylemedi 😑
BurcuKeskinGr Bizde 12+4 olduk..karınlarınız büyüdü mü?😊 benim midem mi şişiyo karnım mı çıktı belli değil valla..ayırt edemiyorum.
Frida Biz de 12+0 olduk bugün ve ben 3 kg aldım nasıl oldu anlamadım bile 😀 şimdiye kadar ne bulantı ne kusma oldu e haliyle baya yemeğe abandim sürekli acıkma hissi var. 14. haftada pilatese başlarsam belki dengeli gider kg 🤗
Gulcandogansadi Merhaba bayanlar bende 11. Haftamdayım mide bulantım geçti gibi yavaş yavaş çok felaket yaşamıştım bulantılarımı çok şükür iyiyiz önceye göre ☺ 12 gün sonra kontrolüm var belki söyler doktor cinsiyeti çok merak ediyorum ☺🙈
BurcuKeskinGr Kızlar bişey sorcam size..ben her kontrole gidişimde haftası bir kaç gün ille ileri geri oynuyo ultrasonda gün olarak yani..sizinde oluyor mu?
Mel_yuz BurcuKeskinGr canım benim de geçen 3 4 gün ilerde oldu bebiş o haftasına göre önde gidiyor oluyor