belinay13 Emr kesinlikle olmaz canim cok merak edersen 5 gun kala falan belki olabilirrr erken dollenme olursa tabi gec dollenmeyse yine cikmaz
TDK Emr Çok çok zor bir ihtimal. Ki benim adetim den 1 gün gecikti. Ve buna rağmen hcg hormonu 34 Dü. Yani beklemeli sin zor çok iyi anlıyorum ama mecburuz
sevval55 Emr ben 10 gün kala evde normal testle öğrendim. Ne zaman hamile kaldıgına bağlı adet bitimi kaldıysan benim gibi belli olur. Kan verdiğimdede 380 küsürdü.
Gamze0144 Olmaz canim gününün gecmesi gerek.simdi bosuna test yaptirma varsa da çıkmaz ümitsizliğe bağlarain azicik sabir et sayili gün cabuk gecer.şükür ve sabirla bekle
Emr Çok tşk ederim hepinize rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin.. Ben çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ilk defa o yüzden merak ettim beklemeliyim beklicem hayırlısı olsun
sevval55 Emr kasıklarımda iğne gibi batısmalar vardı çok çişim varmış gibi doluluk baskı hissi vardı bide ilk kez göğüs uçlarım acıyodu
Duambelliduyanbelli Kaç günde bir adet olduguna ve yunurtlama tarihine bağlı canım ben 1 haftadan fazla vardı öğrendigimde
Emr Duambelliduyanbelli 28 günde bir adet oluyorum hiç bir sorunumda yok uzun süre bekledim en sonunda gittim doktora tedaviye başladm ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum adetimin 12. 13. Gününde çatladı.. Oldumu acaba tutmuşmu ister istemez bunun merakındaym.
sevval55 Emr bende her ay hissederdim ama şüphelendiğim ay gerçelten çok yogundu eğilip kalkamıyodum kasık doluluğundan. Kasıma kramplar giriyodu bıcak gibi
baharcpt Benimde 3 gün var regl olmama bulantıdan ölüyorum ama geçen ayda böyle olmuştu kusmuştum falan hiç umuda kapılmıyorum ama geçen ayda rahim filmi çektirdim. Hayırlısı yinede. Benim bildiğim 2 kere hanile kaldım ikisindede hiç belirti yaşamadım. 10 gün öncesinde hele hiç belirti olcağını sanmıyorum.
Emr baharcpt evet dedgnz doğrudur ama Benm bir sıkıntım yok yumurtalgm çok hızlı büyüdü iğne vuruldugm için erken döllenme konusundan ötürü acabalarım oldu bu yüzden sordum belirtiler nedir acaba diye..