Ulya Merhaba kizlar,baš agrisini sakitleśdirecek ne yapiyosunuz ? ne cayi ? ne ilaci ? ve s ,? ne yapiyosunuz banada acil soyleyin
1anne2bebek__ Ulya ılık bir duş alırsanız rahatlayabilirsiniz biraz. Benimde ilk aylarda çok oluyordu migrenim war aynı zamanda ılık duş biraz rahatlatıyordu inşallah size de iyi gelir
Naz90 Ulya ahh şu bas agrısı ilk aylarımda çok şiddetli baş agrısı bulantı 20 gün kalkamadım şimdi yine rahatsızım 🙁 bana malesef serumdan başka bırsey ıyı gelmıyor Allah şifa versin canm
Sulegorkemakyol Ulya ılık duş alabilirsin marketlerde ağrı bantları satılıyo onlardan kullanabilirsin birde başına patates kesip bir tülbent yardımıyla bağlaya bilirsin oda iyi geliyor benimde gebeliğin ilk başlarında çok yaşıyodum bunlarla rahatlatıyodum he birde uyku gözlüğü takıp tamamen karanlık odada uyuyordum o da çok rahatlatıyo
EdaKnayenkartal Bende 7+3 hamıleyım basım hep ağrıyor zaten migrenliydim umarım 3 ay dan sonra azalır😶
Ayse6378 Canım bende de arada bir tutuyor doktorum rahatlıkla parol içebilirsin dedi. Bende içiyorum ve anında etkisini görüyorum şükür.
Ulya Ayse6378 a ne guzel , bende dokdoruma soyleyim bana izin verse bende kullanirim,ya oluyorum bash agrisindan😣😣chok sagol cnm💖💖
_SLNPSHR_ Canım bende 9 haftalık hamileyim benimde geçenlerde 2 gün üst üste oldu sidetli baş ağrısı 3 ayı geçmediğim için ben ilaç falan içmedim.alnıma şakaklarıma kolonya ile karabiberi karıştırarak masaj yaptım ınternetten bir yerde denk gelmişti denemekte fayda var denedim ve rahatlattı onun haricinde soğuk uyguladım basima bu şekilde atlattım ben