Ilknur_emin ballicoreklerim bizimki dün 400 gram 24 cm di canım doktorum bu sıralar çok önemli değil ilerleyen haftalarda düşük görürsem sana söylerim dedi yolu yarıladik ama.sanki Şubat ayı hiç gelmicek gibi
ballicoreklerim Ilknur_emin bende öyle düşünüyorum vala umarım gelir canım bizim de üc hafta önce 20 cm 19 cm kiloları 240 249 gram kadardı insan kilo alsın istiyor iste olumsuz düşünme sen 💜 saglıkllı doğacaklar inşşşalah
Cansinsen_ Ilknur_emin doğrudur canım işte herşeyede doktora koşmak istemiyorum uyku düzenin nasıl hiç
Ilknur_emin Cansinsen_ kuzum uyuyamıyorum uyuyunca da azıcık uyuyup uyanıyorum zaten sağ sol yatmaktan omuzlarim ağrımaya başladı
Pcosaragmen Vallahi kızlar sağlıklı ve haftasıyla uyumlu olsunlar da tombiş olmasalar da olur ,iri bebek de sıkıntılı, sonrasında yok şeker yok tansiyon Allahim korusun hepimizi ve bebislerimizi.. Bu arada gardrop yerimiz olmadigi için büyüyen beşik almayı düşünüyorum,var mı tavsiyesi olan ??
Ilknur_emin ballicoreklerim oy yerim onları maşallah benimde minik bir prensesim olacak canım inşallah
ballicoreklerim Ilknur_emin maşalllah canım maşalllah rabbim sağ Salim vakit zamanı gelince alalım evlatlarımızı kucağımıza inşşşalah 💜💜💜☺️
Gk12 Ilknur_emin biz de 21+3 olduk bugün 💙 kızlar bende sırt ağrısı oluyor genellikle başka bi sıkıntı yok şimdilik Pazartesi de kontrole gidicez bakalım boyu kilosunu çok merak ediyorum 😍