Ilknur_emin Biz dün kontrole gittik 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı karın ağrım vajina sizlamam oluyor onun dışında rahatım çok şükür siz nasılsınız
26mrv Ilknur_emin bende bugun ilk hamile pantolonumu almış bulunmaktayım valla pek rahatmış 😂😂😂evdeki daracık şeyleri giymekten kurtuldum 😂
ballicoreklerim Ilknur_emin ben cok kilo alıyorum kızlar ya üc haftada 5 kilo normal mi 😂🙄 ebeyle görüştük dışarıdan hiç belli değil nerde bu kilo dedi onun dışında iyiz cok şükür 🙏☺️💓
Fdle Ilknur_emin 22 haftalık olduk şükür 21.haftam da benimde vajinama kramp gibi birşey giriyordu kısa süreli ama geçti şuan rahatım rahmin büyümesine bağlı oluyor galiba
Gk12 Ilknur_emin biz de 21+3 olduk bugün 💙 kızlar bende sırt ağrısı oluyor genellikle başka bi sıkıntı yok şimdilik Pazartesi de kontrole gidicez bakalım boyu kilosunu çok merak ediyorum 😍
Seymanur234 Bende de bu hafta başladı ağrılar 20+3 bide şimdiden yorulmaya başladım sonra ne olacak bilmiyorum 😁
Ilknur_emin Seymanur234 bende öyle canım azıcık haraket edeyim nefesim daraliyor uyku desen haram oldu resmen
Berrygurumi Haftaya Cuma gidicem ben de ayrıntılı ultrasona 💕 cinsiyetler ne sizin kızlar, benim bıdık Kız 💕
Ilknur_emin 26mrv ay bende alicam canım. Artık pantolonların dugmeleri bırak iliklenmeyi kavusmuyor bile
Ilknur_emin ballicoreklerim bende bir anda aldm canım doktorum korkma belirli bir zaman sonra duracak kilo alımı dedi oluruna bıraktım
ballicoreklerim Ilknur_emin inşşşalah canım boyum kadar 177 zaten kiloyu taşıyorum da benim de 10 Ekim de var kontrol inşşşalah bebeklerimiz sağlıklıdır ve kilosu boyu normal sürecindedir 🙏💜
Cansinsen_ Ya kızlar bendede ağrı var bazen bıçak gibi saplanıyor vajinama kasık ağrılarımda oluyor 20 haftayı bitirdik ara ara hissediyor gibiyim bebeği ama yine korkuyorum yaa
Cansinsen_ Ilknur_emin doğrudur canım işte herşeyede doktora koşmak istemiyorum uyku düzenin nasıl hiç
Pcosaragmen Çok şükür herşey yolunda gidiyor bizim de ,20 haftalık olduk ,ptesi drumuz ayrıntılı bakacak , neredeyse 3.5 haftadır görmüyoruz kizimizi çok meraktayim şuan , inşaallah hepsi sağlıklıdır minnoslarimizin ,bu arada hazırlıklara başlayan var mı aranızda?
ballicoreklerim Ilknur_emin ayyy yarıladık canım daha gözüm korkmuyor degil bebegin koyu kilosu neydi acaba vızım ikizler gerçi ama tahmini boy kilo ne olur
Ilknur_emin ballicoreklerim bizimki dün 400 gram 24 cm di canım doktorum bu sıralar çok önemli değil ilerleyen haftalarda düşük görürsem sana söylerim dedi yolu yarıladik ama.sanki Şubat ayı hiç gelmicek gibi