Birhamis bunu tatlı bi dille izah etsen hatta erkek eşin hamilelikte nasıl davranması gerektiğini gösteren yazılar var bunları okutman veya sana okumasını istemen ise yarıyor. Ben eşime okumuştum hepsini. İnsanların mizaclari çok farklı ben öpüp severek duygularımı gösteren biriyken kardeşim veya eşim daha farklı olabiliyor. Ve biz bu dönem daha ilgi bekliyoruz. Çünkü farklı beklentilerim olduğunu farkettim. Gece uyandırıp sarıl öp beni seviyor musun diyorum. Hep yüzüne bakıyorum anlamaya çalışıyorum. Önceden böyle şeylerim yoktu. Ama maaşını bana oğluna dökmesi kendi 20tl para ile işe gitmesi. Bi evhamimda doktora götürmesi. Birseyin kendi yemek yerine ben yiyeyim diye canım istemiyor demesi bunlardan da sevgisini çıkarabilirim. Haksızlık etme eşine bu dönem onlar da hassas. Benim ki bana naz kapris yapıyor daha azonce kek yap dedi telefonda siparişler verdi. Dedim sen mi ben mi hamileyim. Hayatta hicbirsey dortdortluk değil. Sağlığınız yerinde olsun senin eşinin bebeğinin yeter. Bağlan kenetlen kocana zamanla istediğini alırsın onlarında paylaşmanızı dertleri stresliyim olabiliyor maddi iş kendi ailesi vs.