Merhabalar ☺️ Dün geceden beri inanılmaz ağırlarım var. Karnım ağrıyor gibi kasılıyor gibi çok değişik bi şekilde ağrıyor. Geceleri uyanıyorum geri dalamıyorum 😢 Aynı sorunları yaşayan var mı ?
35+3
Ceyda51 keşke bilsem 🤔
HavvaCenk bende bugün 35+3 üm dün kontrolüm vardı ve nst de sancım çıktı hatta 100 ü bulan sancım gözüktü ben bişey hissetmiyorum tabiki. Nst sancı yazdığı zaman aynı sizin gibi karnımın sertleştiği zamanlar. İğne ve serumla sancıları durdurdular erken Doğuma karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Ne olur ne olmaz korkutmak istemem bende o sertleşmeyi bebeğin toplanması olarak nitelendirmiştim ama bence bir kontrole gidin derim.
Alpi Gideceğim bi kaç gün içerisinde hem karnım aşırı sertleşiyor hem belimin ağırısı hepsi birden. Çatı muayenesi ne zaman oluyor bi fikriniz var mı ?
Alpi Bir taraftan hemen doğsun istiyorum çok merak ediyorum hemen öpüp koklamak istiyorum bir taraftan da biraz daha kalsın istiyorum ☺️ Artık paşa gönlüne bıraktım ne zaman isterse gelsin 🥰😍
Alpi canım bende 35+5 im benimde sancım çıkıyor kasılmalarım oluyor 80lerde çok sık oluyor ama doktorum bana ciğer geliştirici vurmadı sadece alttan muayene edip açıklığıma bakacak Pazartesi niye yaptırmamış olabilir bir fikrin var mı?
Benimde öyle oluyor hatta erken Doğum riskim var ve fitil kullanıyorum ama dayanın hemen gitmeyin bence bir nişan yada su geldiğinde gidin
Hamilebiranne benim 3 serum ve 2 hapla anca sancılar durdurulabildi her serum ve haptan sonra nst bakıldı. Açıklık yok ama rahimde kısalma gözüktü. Her türlü erken Doğum ihtimalinde eğer doğarsa ciğerleri gelişmişsin olsun küvözde kalmasın dedi doktor o yüzden yaptı. Belki Pazartesi gittiğinde sana da önerir olmazsa sen bir sor canım
Alpi aynen merak ettim bende mutlaka sorucam
5 gün sonra
Alpi Aynı şeyleri yaşıyorum şuan bende bunun cevabını arıyorum normal mi diye. Tam 35 oldum bugün. 2 haftada önden gidiyor zaten benimki. Sancım yok ama çok aşağıda hissediyorum ayağa kalkınca. Siz şimdi nasılsınız?
İyiyim yata yata geçiriyorum günleri, iş yapmıyorum ve doktorun verdiği ilaca devam ediyorum. Ayakta çok durunca veya yürüyünce karnım çok sertleşiyor ve belime baskı yapıyor. Sizinki iki hafta da önden gidiyormuş artık yavaş yavaş Doğuma hazırlıyor bebekler de kendilerini o yüzden aşağı baskı yapıyorlar kanala girmeye çalışıyordur 😀 yarın tekrar kontrolüm var. umarım vaktinde gelirler, doktora gittiniz mi?