1701hayal Selam güzel anneler 25+1haftalik hamileyim doğuma daha var ama çok tedirginim çünkü normal doğum istiyorum bebeğim makat şeklinde dönmesi için ne yapabilirim, tavsiyelerinize ihtiyacım var 🤰💗💕🤗
Kubra9595 1701hayal cnm daha cok zaman var bisey yapmana gerek yok o zaten bi sekilde döner benim kizim 29. Haftada döndü son an dönende oluyor bence onu son haftalarda düsün dönmezse eger doktorun der zaten
Eceyavuz 1701hayal 10 haftan var daha şimdiden bunlarla kafanı bunaltma bence benimde 35 haftam da döndü.. ki dönmesiyle malesef normal doğum olmuyor çatın uygun mu degilmi çocuğun kafası catina uygun mu değilmi birsuru se ye bakıp söylüyorlar
Esmylmz 1701hayal 32.haftaya kadar dönmezse egzersiz yaparsın. Çok büyümeden dönmesi için.ben 37 ye girdim bugün hala dönmedi. 🤷♀️ 35 ten sonra uğraşmaya başladım. Ama bakalım son ana kadar dönebilir.
Esmylmz ekimannesi59 ne güzel İnşaAllah benimkide döner ama daha erken dönse tabi daha mutlu olurum 🙃 Kanala yerleşmemişmiydi sizinki. Kanala yerleşse dönmesi zor olurdu sanırım.
NurGrlek 1701hayal daha çok erken canım 22 haftada oğlum baş aşagiydi 28 haftada makat gelişti Dr doğuma kadar pozisyon değiştirir dedi
pelin_87 1701hayal makat şeklinde değildir o, makat gelişlidir. Merak etme gün içinde defalarca tur atıyor bebek içinde doğum Zamanına kadar döner, dönmezse de sezaryen olursun, bir şey olmaz. Sağlıkla gelsin de
Blackcloud pelin_87 aynen benim bebeğede doktor makat gelişi dedi kötü bir durum var demedi döner bebek tabi ki
Esmylmz ekimannesi59 Yerleşmediyse her an dönebilir tabi. Ben bu şekilde kanala yerleşirse diye korkuyorum. Peki son amda dönünce normal doğum mu yaptınız?
ekimannesi59 Esmylmz hayir kendimi ona hazirladigim için sezaryen oldum. Yani pişman değilim aslında sütüm geldi bebeğim sağlıklı doğum oldukça kolay oldu ama sadece 2 gun ölüm gibiydi. Acılara dayanip bol yürüyüş yapınca mutlaka ayağa kalkiliyor. Inşallah sizin için hayirli doğum olur. 4 gun oldu doğum yapmalı hala dikiş yerlerim ağrıyor ama dayanılmayacak gibi degil