Hzlhakko Deletedmom124 ya okurken ayyy dedim içim gitti aklımdan çıkmaz şimdi bu normal istiyorum ama ne olur ne olmaz inşallah unuturum
Deletedmom124 Hzlhakko unutmaya bak canım meleğini nasıl görmeyi planlıyorsun başka türlü bir şekilde kucağına gelecek yavrun güzel anları hayal et istersen daha güzel olur senin içinde bebeğin içinde stres yok
Grisayfa İyice uyuştuğuna emin olmadan kesmeye başlamaz hiç bir doktor kimse korkmasın bende spinal oldum 4 sene önce sadece oğlum çıkarken baskı hissettim nefesim kesilir gibi oldu oda piskolojik başımda duran anestezi uzmanımı artık neyse bebek çıkıyor sakin ol dedi öyle sakinleştim. Korkacak hiç bir şey Yok yine spinal olucam hatta
Cancana Deletedmom124 ya aslında benim normal Doğum ilk kızımda öyleydi bu ikinci Buda normal dedi ama belli olmaz sezeryandan çok korkuyorum eğer bu gelirse başıma diye çok düşündüm ve bu gün bunu okudum 😭🙏
Ftmemne gurcem ben 2 kere genel oldum.3.de genel olacagim.cok iyi gecti.agri sizi oluyor ama tabiki dayanamayacak kadar degil.
Ftmemne Yasmin26 hayirli olsun 🤗 herkesin aci esigi farkli malesef siz hissetmissiniz.gecmis olsun.bir kac kisidende duydum bunu