Ozlemclk52
Üzülme cnm Allahtan umut kesilmez. Rabbim en kısa zamanda seninde benimde tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah. İnan bende aynı durumdayım. Yüzüme karşı çocuğun mu olmuyo, bakıldın mı diyenler oldu hayır dedim biz zaten 2 yıl düşünmüyorduk tabi düşük yaptığımı hiç kimse bilmiyor eşim ve benden başka o yüzden biz 2 yıl dolmadan düşünmüyorduk zaten yeni 2 yıl olduk eşim askerden gelsin düşünüyoruz diyorum. İnsanlar o kadar acımasız ki sanki biz istemiyoruz. Çok kırıcılar. Ben hamile birini duysam hamile birini görsem inan artık oturup ağlar oldum. Acaba olmayacak mı çocuğum diye içten içe düşünür oldum. Psikolojikmen hamilelik belirteleri her ay yaşar oldum. Rabbim inşallah tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip eder bizlere de o sevinci, annelik duygusunu yaşatır inşallah. Ben üzüldükçe eşimde çok üzülüyor o da baba olmayı çok istiyor ben kafama taktıkça o da takıyor ve böylelikle de hamile kalma şansım azalıyor biliyorum ama takmadan yapamıyorum düşünmeden yapamıyorum.