EcemAlptkn Mimozam06 valla canım benimde ailem uzakta ben gideceğim onların yanına memlekette doğacak bizim oğlan eşimde gelecek Doğum iznini alıp 😁 okadar insan nasıl gelecek başımda bekleyecek ohoo birde bunun 40 ı var. Mevlüt’ümüzü de annemde yapıp kışın evimize kapanacağız artık😂 Bende bugün hurma yemeğe başladım günde 3 4 tane 38 den sonra 6 7 taneye çıkarıcam çok iyi geliyormuş birde bol bol yürüyüş hareket gelirler inş sağlıcakla 🙏🏻😍
Mimozam06 EcemAlptkn Canım sen kolay olanı bulmuşsun vallahi çok güzel maşallah inşallah hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın ben yurtdışındayım öyle bir imkanım yok maalesef o yüzden onlar benim yanıma geldi😊
ozge_asel Mimozam06 ayni durumdayiz 38+4 um , ailem uzaktan geldi bi hafta once😞 bebek inmis bayagi asagi ama 1cm acilmam yok...annem her gun bugun gelcek mi , bugun gelcek mi diye diye iyice strese sokuyo bi de....
Mimozam06 ozge_asel Aslında sitresi yapmak iyi değil diyorlar rahat bırakmak gerekiyormuş canım vallahi benimde öyle Türkiye'den geldiler ben yurtdışındayım ama dediğin gibi aşağıya inmiş hiçbir şekilde açılma veya kanala inme yok Keyif bayağı yerinde sanırım🥴
ozge_asel Mimozam06 bence de bizim bebisler son ana kadar bekleyecek herhalde 😁sagliklica gelsinler de artik mecbur beklicez
serapates Kızlar 38.haftaya girdik doğumun yaklaştıgını nasıl anlayabilirim ağda yapcam da bekletiyorum.
Mimozam06 serapates valla canım hiç belli olmuyor ki sen tedbirini al hemen geri gelmez Zaten Doğuma kadar