Smaaca DiplomaliEvHanimi iyi düşünün 😇 ben her zaman iyi düşündüm zaten yaşanacaklara müdahale şansımız yok sabırla ve duayla beklemek zorundayız 😇
DiplomaliEvHanimi Smaaca aynen oyle 🙂 en azindan adet olsamda hic yokdan. Hemen yeniden denesek bu ay bosa gidecek yoksa olmazsam adet
DiplomaliEvHanimi Erkanpasam insallah hamile kalirsam.... Bi an insallah dedim hamileymişimde kutluyomuşun gibi 😞 💋
Erkanpasam DiplomaliEvHanimi ozur dilerim ben hamilesin sandim insallah seninle beraber paylasiriz burda hamile oldugumuzu
Forever__35 Smaaca hala daha olmadım zaten beklemedeyim yarın da olmazsam gidip bir daha baktırıcam kanda canım
nursiracc Erkanpasam Benim ki kanda bile negatif çıkmıştı, 10 gün sonra tekrar yaptık testi ve sonuç pozitif şuan oğlum 1 yaşında 🌸
Ayse1995 @Smaaca Aynen öyle ama insan yoruliyo beklemekten allahm sabrımızı arttrsn.Ben çok yıpratıyorum kendimi.Cok ağlıyorum.
Erkanpasam Ayse1995 canim benim aglama isyan etme sabreden dervis muradini ermis insallah tez vakitte mukafatini aliriz
Ksnmzz Erkanpasam bi kadın doğum bölümüne hastaneye git canım ben aynı durumu yaşadım 1 ay geçti günüm kaç kere gebelik testi yaptım hep negatif çıktı. Eğer birazda kilon varsa oda çok etki yapıyo mutlaka doktoro görün
Erkanpasam Ksnmzz gittim canim sadece duzene girsin diye ilac yazdilar baska hic bi sorun yok dedi doktor detayli herseye bakti rabbimin bildi sey nezaman ol derse ozaman olur
Erkanpasam Ksnmzz ogluma cok cabuk hamile kalmistim 3 aylik evliydim 1 ayli hamileydim suan 4 yasinda
Ksnmzz Erkanpasam zaten öle yapıyolar canım düzene girmesi için ilaç veriyolar ilaçla düzenlemeye çalışıyolar.