Real Erkanpasam aynen ama bidaha ne zaman giderim kadın doğuma bilmiyorum kapısından bile geçmek istemiyorum:)
Real Erkanpasam öyle valla en son gittim adet olmuyordum smear alalım dedi aman smir mimir istemiyorum dedim:)
ayseguloks Erkanpasam canım bende adetin geçikiyosa rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum merak ediyorum bende
Kader4158 Erkanpasam evt canım ben Ramazan'da hiç oruç tutamadım 1ay adetdim ondan oncden ayda iki kez oldum şimdi 3aylik hamileyim şükürler olsun
Ladygirl Erkanpasam banada 5 gün erken olduğumda erken gelen adet çocuk getirir demişlerdi herkes faklı bile diyor:)
Smaaca Forever__35 benimde aynısı oldu idrarda hiçbir şekilde çıkmadı 10gün sonra kan testinde çıktı o da çok düşük bi değerle ama sonrasında hızla arttı şimdi 5haftalık beklemenizde yarar var
DiplomaliEvHanimi Smaaca benimde bugn 12.gun grcikme gelen giden yok bendede ihtimal varmiki pazrtesi 0.0 di persembe 1.20di. Asiri ishal ve bulantidan serum ve haplar iciyorum da. Artmismidir sizce 😓
Forever__35 Smaaca hala daha olmadım zaten beklemedeyim yarın da olmazsam gidip bir daha baktırıcam kanda canım
Smaaca ayseguloks doktor net olarak geç döllenme demedi ama şuan 7haftalık olması gerekirken benim 5haftalık mesela sanırım geç döllenme
Erkanpasam nazsimaova insallah canim simdi 14 duncu gunden duphaston icmeye basliycam 10 gun doktor onun hamile kalmak icin buyuk faydasi oldugunu soyledi
Smaaca DiplomaliEvHanimi benim 10.günden sonra yükselmeye başlamıştı ama 15.gün olanını bile duydum beklemek de fayda var olmadı bi doktora gözükün
DiplomaliEvHanimi Smaaca benim 21i ve 24u iliski olmustu ben 2ay oncede ovulasyonda adete cok yakin yumurtladigimi gordum. Belki bu tarihlerden birinde de kalmis olabilecegimi dusunuyorum. Ayin 15inde ozele gidecem yeniden kontrole
Erkanpasam Smaaca evet canim benimde bildigim kadariyla boyle olunca gec dollenme ama bazende yakaliyo olmasi gereken haftayi
Smaaca DiplomaliEvHanimi inşallh gönlünüzce olur benim 2 gün geciktiğinde 2.00 çıkmıştı sonra 8.günümde 10a çıkmıştı 1hafta sonrasında binleri gördüm. Her şekilde beklemek gerekiyo yani