Dilaraevn Serzeyy bebeginizi gormediniz kalp atışını duymadiniz bunun heycani yada korkusu hicmi yok hani daha dakka bir gol bir cinselligi nasil dusunebiliyorsunuz? Bi once icinizi ferahlatsaydiniz keske bebeginizi gorup🤷♀️
Yenianneilkbebek Bize de doktorumuz ilk 3 ay yasak demişti çünkü bebek daha nokta kadar ve aşağıda yukarıda değil cinssl ilişki zararlı o yüzden
Dilaraevn Sibl8 kendi hür iradesiyse baskasina niye danisiyor ? Düşünmesin birlikte olsun o zaman hür ve özgür 🤷♀️ Buda benim nacizhane fikrim her lafin altindan sazan gibi çıkıp bende burdayim hoooo sen nasil laf edersin diye cikmayin 😂
Feridearslantas1 Serzeyy Birsey olmaz canm 4 haftalikmissin daha ben 4 haftalikken hamile oldugumu bile bilmiyordum ama yinede doktorunuza sorun kisiden kisiye deise bilir
Serzeyy Feridearslantas1 Feridearslantas1 kese de gözükmedi ya ondan korktum ben zarar olur diye umarım olmaz 🙏🏻
Aysma Slm kızlar benim de sorum olacaktı bu konuyla alakalı . Ben 17 haftalık hamileyim. Oksapar iğne coraspin hap kullanıyorum . Bi kanamam felan yok çok şükür hiç olmadı da. Ama doktorum ilişkiyi hep yasaklıyor iğne kullandığı için Başka doktora sormadım sormam gerekirmi benim durumda olan varmı acaba??
Ananasgibiana Aysma bende igne kullaniyorum ama oyle bir yasak olmadi. Igneyle alakasi nr bende anlayamadim dogrusu?
Nehirkaya25 Aysma bende oksapar igne kullaniyorum 23 haftalik hamileyim ilk aylarda ben memleketteydim esim calisiyodu iliski olmadi 15. Haftaya kadar sonra esim geldi hala iliskiye giriyorum doktorum bu konuda bana bisey soylemedi
azizeguneyy Serzeyy bi sorun olmaz ama zorlamayın bence kendinizi. çünkü sonuçta bebeğiniz 3 haftalıklen yani öğrenmeden öncede ilişkiye giriyordunuz bir şey olmuyordu. biz öğrendiğimizde de devam ettik ama eskiye nazaran daha nazik ve yavaştık.
Serzeyy azizeguneyy ilk gebelik olunca insan korkuyor bir de çok yeni daha kese falan da gözükmeyince inşallah sorun olmamıştır
azizeguneyy Serzeyy kız ben öğrendiğim günün sabahı ilişkiye girmiştim insan öğrendikten sonra korkuyor
Serzeyy Kubraacar07 haklısın bundan sonra olmayacak herşeyden önemlisi bebek tabi ki ama insan bi an kaptırıyor kendini iştw