Aynur56 Mr1517 acil doktoru canım.ne bekleyebilirz ki acil doktorundan birde erkekti gerçekten inanılmaz derecede vicdnasiz olabiliyor bazıları hiç bişey demeden göndermesi de cabasi. Yok ulaşamadım doktoruma ya cevap vermedi
Mr1517 Aynur56 Bence yarına kadar dönmezse git hastaneye gözük derim canım birşey olucağından değil tabikide içini rahatlatsın, bazıları parasını almaya bakıyor bu zamanda bazıları doktor cidden takılma boşver
Mavilianne Aynur56 Bazı yerlerde evet öyle yapıyorlarmış. Ama parmak kuru oluyor haliyle canın yanıyor. Ben bu gece yine yaptırdım İnan hiç acımadı
Kubra9595 Aynur56 benim doktorum jel kullandi canim yanmadi ama benimde muayeneden sonra nisanim geldi sanci veya suyu bekliyorum dogum icin bakalim ne zaman gelicek
Gkhnm97 Arkadaslar bnmde akimtim var diye gittim bugn ebe bakmak istedi eliyle izin vermedim bende spekulumla bakti canm yandi baya ve spekulumda kan vardi endise etme ddi olabilir ddi ama yine ben tedirgin oldum ewe geldim kahverengi kan seklinde camasirimda vardi insallah bsey olmaz nasl dogum yapicam diye dusunmuyo degilim🤦♀️🤦♀️
Deletedmom124 Selime13 zorla yapıcam dedi korkudan değiştirdim doktoru başka doktora gittim zaten yapamazsın normal doğum dedi bana bakmaya gerek yok dedi kordon dolanmıştı oğlumun boynuna
esmaynyl Deletedmom124 kesinlikle öyle değil kişiye göre ve doktora göre değişir . Kendini kasmazsan çok rahat bi işlem yani herkes nedense bu kadar abartıyor ? Çatı muayenesi alt üstü Doğum değil 😐
Deletedmom124 esmaynyl öyle düşünme canım ilk doğum ister istemez insanların korkuları oluyor hiçbirşey bilmiyorsun sudan çıkmış balık gibi insan şimdi daha tecrübeliyim şükür 🙏
esmaynyl Deletedmom124 benim de işte ilkti 2 hafta önce oldum . Kendimi hiç kasmadım bi şey olmadı .insanlar kulaktan dolma laflar canının avutacağını düşünerek gidiyorlar kasılınca da acıyor yani
Deletedmom124 esmaynyl çoğu kişi ağrıyor diyor ama canım allahtan yine olmayacağım fobi olmuştu bende yine aynı doktora gideceğim spinal olacağı için çatı muayenesinde olmayacaktır 🤗 hayırlısından gelsin yavrunuzda sizin
esmaynyl Deletedmom124 allah razı olsun amin inşallah . Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin dünyaya 🙏🏻