Medine_1992 TMervee verdi canım en son 14 te verdi 4 5 tane var elimde ama 14 ten sonra 4 kere gittik yok 🤷♀️🙄
Aycan16 16+5 im bende arada bi karnimda bisi oluyo gibi ama bebek hareketlerimi kestiremedim 😊 kayiyor gibi bisiler tam anlamiyla hissetmeyi bekliyorum 4 gozle 😊 1 hafta once doktora gittik 12 cm 160gr dı 😊
HGC Ben de 17.haftamın içindeyim ♥️ Cinsiyet öğrenemedik😔 sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah. Nasipse yarın gidiyoruz bakalım öğrenebilecek miyiz 🧐🤔
Gozdeakan TMervee küçük vuruşlar hissediyorum.Bazen kalp atışı gibi geliyor.Ama 3 gündür daha sert hareketlerini hissettim.Genelde ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra olur dedikleri için bence sizinde 2 haftaya kalmaz başlar.Benim erken oldu galiba.
Busraylmz Mervoop 19+6 günlük olduk . Bugün detaylı ultrasonda utangaç kızımı gördüm. 😂 2 saat uğraştık ama yok göstermedi, yüzünü hep kapattı.😍
Busraylmz Mervoop https://imgyukle.com/i/0eba6611-72b3-4706-89ec-ea42fcdb7867.ERjkKc umarım yükleyebilmişimdir 😍
Kbrbydkk Medine_1992 yok canım universite hastanesi bana da boy soylemiyorlardi bu defa sordum bacak boyunu çarpıp söyledi. Sen sor doktora bazıları uğraşıp söylemiyor. Ultrason kağıdı aliyorsan yada grami yazar
Busraylmz Mervoop Teşekkür ederiz teyzesi inşallah sizde görürsünüz en kısa zamanda çok değişik bir duygu 👧🏻😍
Medine_1992 Kbrbydkk canum boy yazıyor da daha küçük oldugu için gram o haftalarda yazıyordu doğru söylüyorsun sormak lazım