Medine_1992 Mervoop canım valla şükür bebeğimi hissettikçe kendimi daha iyi hissediyorum devlete gittiğim için kilo hiç söylenmedi bu zamana kadar zaten ultrason kağıdı da vermedi ama bugün gördüm minnakım iyi şükür 🙄
Gozdeakan Mervoop 17+2 haftadayım en son 14 haftada gittik.17 cm 124 gr dedi doktor.Ama o zamandan sonra muhtemelen büyüdü kilo aldı.Çünkü 10 gündür hareketlerini çok fazla hissediyorum😊
TMervee Medine_1992 nasıl yani hiç ultrason kagıdı vermedi mii bende devlete gidşyorm ama her ultrasonda veriyorr.
Medine_1992 Mervoop yarın 19 oluyorum canım 😁 ya bu birden başladı o kadar değişik bir his ki nasıl anlatılır bilmiyorum
Full 19+5 oldum. Bir suredir oglusumun minik hareketlerini hissetmeye basladim. Gercekten cok guzel bir duygu🥰. Ama yaklasik bir haftadirda asagiya dogru baski dolgunluk gibi tuhaf birsey hissediyorum. Boyle hisseden varmi?
Medine_1992 Full canım dolgunluk mu bilmiyorum ama benim bazen taş gibi oluyor asagı bölgede sonra yumuşuyor ne bilemedim
Senyorita Full Ben de 18 haftalığım tarif ettiğiniz gibi bir şey yaşıyorum umarım normaldir taktım ben de kafama.🙈
KukyFurMama Medine_1992 benimki de bazen taş gibi oluyor. Yorgunluğa vuruyorum en çok. Ya da sinirlendiğimde taş gibi oluyor ama geri yumuşuyor o zaman rahatlıyorum. İnsan korkuyor ister istemez
Full Medine_1992 benim oyle sertlik hissetme degil sanki adet olacakmisimda cok az kalmis gibi. Orada bisey var asagiya inecekmis gibi. Bende bilemedim🤷
Selay Bendede ilk defa dün akşam oldu alt göbeğim taş gibi semsert oldu sonra geçti hemen dakikalık bişeydi
KukyFurMama Medine_1992 iki gündür bel ağrısı da başladı şaşkınım. Demek ki ağrım var ah uh diyen hamileler bundan kaynaklı diyorlarmış. Demek ki o günlere biz de geliyoruz şükür
Kircicegi-34 19.haftaya girdik bugün ilk tekmemi yedim😀okadar tatliydiki anlatamam harika bi duygu. Gecen hafta boyuda kayıyordu bi yerden biyere
Medine_1992 TMervee verdi canım en son 14 te verdi 4 5 tane var elimde ama 14 ten sonra 4 kere gittik yok 🤷♀️🙄