ponciklerin_annesi Oglusuma Kavusmaya , Çok Az kaldi Bugun 25 Haftalik Olduk Çok Sukur 🙏 Sizler Nasilsiniz Nasil gidiyor Hamilelik , Benim ki Çok hareketli Masallah Kıpır kıpır gece gunduz Hic durmuyoruz 😊 Geceleri Mide Bulantimiz Oluyor , Simdilik baska Sıkıntımız yok 🥰
ftscebeci71 ponciklerin_annesi Son 23 gün kaldı 🤗 36 haftalığız hareketler kasık agrısı yorgunluk uykusuzluk herşey cabası yanii😌😅 Allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Sweetblonde88 ponciklerin_annesi son 111 ama çalıştığım için hızlı geciyor 32. Haftayı bekliyorum ayrılmak için. Hareketliyiz bizde çok . Bu gün arabamızı aldık. Sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumuzu.
ponciklerin_annesi ftscebeci71 ayy cok az kalmis 😊 Amin canim Saglicakla alalim insallah 🙏 heycan doruktadir senin 🤭
MrsClk ponciklerin_annesi canım etiketin için sağol ama benim daha 208 günüm var 😄😄 abi/abla olacak sizinkiler inşallah 💕🌸
Rubab_2020 ponciklerin_annesi bizde son 107 kızımla 😊 tabi bizim daha önce gelme ihtimalimiz var. Ben bu aralar cok kötü sırt kaburga agrisi cekiyorum bebek büyüyor kendisine yer acıyor falan diyorlar ama bilemiyorum doğru mu