MutluB benim 28 de yalanci sancılarım başlamış, 4 gün hastane de yatmistim. Sana tek tavsiyem, boool bol su iç. En büyük sebebi susuzluk çünkü. Yattığım dönemde doktora soruyorum bu sancının sebebi ne diye bana bebek gelicek dedi. Halbuki yalanci sancılardan haberi yok. Sancı çıktıkça bana damardan su verdi. Lan dedim madem sancı çıktıkça su verecektin desen ya bana su iç. Mal kari mahvetti beni. Sen günde an asagi 3 lt su iç tatlım. Ama nst çekilir de sancı çıkarsa korkma. Bu sancılar rahimde açılmaya erken doğuma yol açmaz. Herseyin fazlasının zarar olduğu gibi bu sancıların fazlası da sarar o yüzden su içmeyi sakin ihmal etme. Yalanci sancı icin başka sorun olursa cevaplarım canım şimdilik bu kadar. Son aylara girdin ve artık ağırlaşmaya başlıyorsun. Hareketlerine dikkat etmeye çalış. Ani kalkış ani hareket etme. Bu dönemde psikolojik savaş basliyo. Kimsenin dediğini umursama kocanın bile. Doktorunu dinle sadece. Bel ve sırt agrilari başlar. Bunlari engel olmak zor ama imkansız değil. Egzersiz yapabilirsin yapamıyor ama agrin çoksa parol verirler içersin. Ve en önemlisi krampların çoğalır. Magnezyum desteği almak zorunda kalabilirsin. Magnorm verirlerse kullan bi zararı yok. Magnezyum eksik olmazsa yalanci sancın da pek olmaz. Hatta hiç olmayabilir bile. Yattığın yastıkları çoğalt. Kafanın altina bir bacağının arasına bir tane koy cok rahat ediyo insan 😁 başka sorun olursa sorabilirsin 🥰