zlemAtAcar betulclk Can'ım cakepop , cupcake olacak konsepte uygun olarak 🤗 Bebek çikolatamız var. Tuzlu kurabiye ve macaronda olacak. Hastahane şerbet verecek ama biz evde kendi şerbetimizi yine hazırlayacağız
Aliyahyaannesi betulclk çikolata şerbet ve küçük kavanozlarda lavanta koydum onları süsledim onları vericem. Birde ek olarak renkli şekerlemelerle ya çikolatalı top yapicam yada marshmallow lar oluyor onları susluycem bence yeterli. 😍
betulclk EsraM kendim yapamam ya normal doğum olack ne zamn olacağıda belli değil bayatlayack şeyler olmaz 😊
zlemAtAcar betulclk ben kendim bu işle ilgileniyorum Can'ım. Ben yapacağım. Cakepop ve cupcake yapan kişimiz arkadaşım. Sunum için malzemeler zaten bende mevcut. 🤗
zlemAtAcar betulclk normal doğumlarda biz genelde o gün yapıyoruz hemen taze taze ... Çünkü kullanılan malzemelerde katkı maddesi olmadığı için bozuluyor.
EsraM betulclk kız kurabiyeleri yapıp buzluğa Atacam inş ilk günkü gibi taze oluyor bu şekilde 😊 cupcakeleri de kız kardeşime yaptıracam inş 😅onlar taze olmalı tabi
betulclk Aliyahyaannesi bende magnet yaptrdm hediye olark 😊 şerbeti kendinşz mi yapacaksınız veya hazır olark satılıyo mu
Burcuk Aliyahyaannesi hastaneye kaç kişi gelir ki :/ onu anlamıyorum. Biz Eve bile bi şey yaptırmadık 40ından sonra gelirler ona göre bi şeyler yaparız
betulclk zlemAtAcar yaaa ne güzel😍 neyse kardeşlerime yaptrsam o an panik hali kimse bakamaz diye düşünüyorm 🙈
Aliyahyaannesi betulclk doğuma yakın kayinvalidem yapicak inşallah biz doğuma giderken haber vericez ya gelirken getirir die düşünüyorum inşallah panik yapmazsa 😂
Lamelif betulclk Ramazana geliyor o yüzden sadece isminin yazılı paket çikolata ve magnet koyacağız masanın üstüne 😊
Aliyahyaannesi betulclk annem çok heyecanlı biri kayinvalidem dha sakin onun için ona dedim sen yaparsin anne die😂